آغاز شد......... - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: کارهای عملی اعضا برای کسب درآمد (/forumdisplay.php?fid=48) +---- انجمن: ایده ها (/forumdisplay.php?fid=57) +---- موضوع: آغاز شد......... (/showthread.php?tid=1469) |
آغاز شد......... - مهدی گل محمدی - 12-27-2011 02:55 PM با سلام و درود خدمت همه ی بچه های انجمن. (قابل توجه همه ی بچه هایی که میگن چرا این انجمن کار عملی نداره) بالاخره با توکل برخدا و عنایت به لطف و راهنمایی دوستان بزرگوارم در انجمن میلیاردرهای آینده ایران بنده تجارت بزرگ خودم رو از امروز شروع می کنم. بنده قراره که حبوبات خرید و فروش کنم.خدارو شکر درآمد خوبی هم داره. راسی تا یادم نرفته یه چیزی بگم. دوستان عزیز اگر در محل زندگیتون کشاورزی هست که حبوبات کشت می کنه من حاضرم ازش به صورت نقدی محصولاتشو بخرم. آرزوی رسیدن به همه ی آرزوهاتونو دارم. RE: آغاز شد......... - کامیار کاظمی - 12-27-2011 03:04 PM آفرین بر شما مهدی جان! تماما از طرح شما حمایت میکنیم.مطمئن باشید که نتیجه خواهید گرفت. در هر بخش اعلام عمومی بفرمائید تا در تمام مراحل اعضا از شما حمایت کنند. RE: آغاز شد......... - jahanagahi - 12-27-2011 03:07 PM مهدی جان تبریک. RE: آغاز شد......... - بهنام ذوالفقارزاده - 12-27-2011 03:09 PM انشالله شاهد موفقیت شما خواهیم بود. قدم اول، اراده میخواد که شما دارید.موفق باشید. RE: آغاز شد......... - مهتاب - 12-27-2011 03:44 PM آرزوی موفقیت برات نمی کنم چون یقین دارم که موفقیت شما حتمی است. RE: آغاز شد......... - بهنام ذوالفقارزاده - 12-27-2011 04:17 PM دوستِ عزیزمون آقا مهدی یه خصوصیتِ خیلی خوبی که دارند و من تو این چندوقت آشنایی ازشون دیدم، اینه که هیچکاری رو واسه بعداّ نمیذارن. حداکثر زمانی که بین ایده ای که تو ذهنشن میاد و پیگیریِ اون میافته، تا فردا صبح اون روز هست واین خیلی خوبه. موفق باشید. RE: آغاز شد......... - mjdehghani - 12-27-2011 07:05 PM موفق باشی مهدی جان . یه چند تا چیز از بنده حقیر 1- سود توی خریده . به دنبال عرضه کننده های اصلی باش 2- برای فروش عجله نداشته باش . مشتری بالاخره خودش میاد. 3- البته این یه کم بی ادبیه (ببخشید). چون این حرفو یه نفر اول کاسبیم بهم زد گوش نکردم وضربه سختی خوردم . هیچ وقت احساس نکن تمام فروشت مال خودته . مثل تاجرای بزرگ عمل کن . من می تونم بهت بگم بری کجا تهران یه خرید خوب کنی .ولی باید سعیت این باشه که محصول کشاورز رو سر زمینش بخری ( سعی کن واسطه ها رو حذف کنی ). هر کمکی از بنده بر بیاد دریغ نمی کنم RE: آغاز شد......... - jahanagahi - 12-27-2011 07:30 PM مهدی جان حتما با آقای دهقانی در تماس باش.موفقیتت حتمی است. RE: آغاز شد......... - mhe - 12-27-2011 07:47 PM مهدی جان من یکی از آشناهام تو کار حبوباته.میخوای برات یکسری قیمت بگیرم؟(فقط بگو چی مورد نظرته)اینجا حبوبات کشت نمیکندد وگرنه تمام کشاورزا را بسیج میکردم تا برات بکارند RE: آغاز شد......... - مهدی گل محمدی - 12-27-2011 07:53 PM خیلی ممنون میشم.الان واقعا نیازمند یه قیمته پایینم. من دنبال عدس خارجی(کانادایی)با قیمت 1650 هستم. |