درخواست همفكري دوستان جهت ايجاد كسب و كار - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: مشاوره با اساتید (/forumdisplay.php?fid=127) +---- انجمن: کار آفرینی (/forumdisplay.php?fid=130) +---- موضوع: درخواست همفكري دوستان جهت ايجاد كسب و كار (/showthread.php?tid=14665) |
درخواست همفكري دوستان جهت ايجاد كسب و كار - Om1dkhan - 12-31-2015 02:49 AM سلام بر عزیزان جان. ضمن عذرخواهی از بازکردن تاپیک جدید, بنده نیاز به مشاوره و کمک شما اساتید دارم. بنده متخصص ایمنی و بهداشت حرفه ای هستم و دو سال سابقه واردات روغن خودرو و صنعتی،تجهیزات ایمنی و آتش نشانی دارم. آشنایی کافی با کامپیوتر و زبان انگلیسی بالاتر از متوسط دارم. مقداری هم اشنایی با مدیریت بازرگانی دارم. حدود 50 میلیون سرمایه دارم که میتونم با تعویض خودرو فعلی تا 100 میلیون برسونم. تا حالا به کسب و کارهای متفاوتی فکر کردم. از قبیل وارد کردن لوازم تزیینی از چین, واردات لباس و لوازم ارایشی از ترکیه, پرورش قارچ و غیره. ولی نوعی ترسازعدم موفقیت مانعم شده تا حالا. ممنون میشم در مورد راه اندازی کسب و کار از راهنمایی شما استفاده کنم. ضمنا پیشنهاد همکاریدوستان رو هم با جان پذیرا هستم. در پناه حق RE: درخواست همفكري دوستان جهت ايجاد كسب و كار - هاشم بیات - 01-01-2016 02:48 AM سلام دوست عزیز چرا در رابطه با کاری که کردی و تجربه هم داری مثل واردات فکر نمیکنی.شما کدوم شهر هستی؟ RE: درخواست همفكري دوستان جهت ايجاد كسب و كار - Om1dkhan - 01-01-2016 01:30 PM سلام تهران هستم. یکی از مشکلاتی که دارم اینه که کسی رو بابت حمایت ندارم و بازار داخلی رو هم زیاد نمیشناسم. با توجه به اینکه حدود 3 میلیون حقوق در ماه دارم ریسک پذیریم یکم پایین اومده. دنبال موقعیت همکاری با بازار داخلی هستم RE: درخواست همفكري دوستان جهت ايجاد كسب و كار - soheyl_ir89 - 01-01-2016 07:22 PM 50 تا 100 میلیون سرمایه وارداتی که گفتید خیانت به هموطنانه پرورش قارچ هم که هست و گره کسی رو باز نمی کنه. شما که این سرمایه رو دارید، تحصیلات و سابقه کار دارید، یه کاری کنید که چند نفر هم برن سر خونه و زندگی شون. موفق باشید RE: درخواست همفكري دوستان جهت ايجاد كسب و كار - Om1dkhan - 01-01-2016 11:42 PM بنده هم برای همین اینجا عضو شدم دوست عزیز. که با همفکری دوستان کاری رو شروع کنیم |