کارت مربیگری فنی و حرفه ای - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: کارگروه های کارهای عملی سایت (/forumdisplay.php?fid=114) +--- انجمن: كارگروه خدمات (/forumdisplay.php?fid=115) +---- انجمن: كارگروه فن آوري اطلاعات (/forumdisplay.php?fid=121) +---- موضوع: کارت مربیگری فنی و حرفه ای (/showthread.php?tid=14623) |
کارت مربیگری فنی و حرفه ای - sokoot67 - 12-19-2015 07:49 PM سلام نمیدونم این جا جاش هست برای این سوال یا نه من مدرس در یک اموزشگاه کامپیوتر هستم و طراحی وب تدریس میکنم موسس اموزشگاه می خواهد من رو معرفی کنه به فنی و حرفه ای برای شرکت در دوره های فنون تدریس و...... و دریافت گواهینامه مربیگری فنی و حرفه ای می خواستم بدونم داشتن کارت مربیگری فنی و حرفه ای چه مزایای داره؟؟؟؟؟ و اگر کسی قبلا شرکت کرده روندش و تعداد جلساتش چطوریه ازمون داره و...؟؟؟؟؟؟ ممنون RE: کارت مربیگری فنی و حرفه ای - sbm_33 - 12-20-2015 12:39 AM نمیدونم ولی فقط در آینده بعنوان رزومه میشه استفاده کرد و در آینده ترش هم اگر بخوای برا استخدام فنی حرفه ای شرکت کنی جزو امتیازاته |