کسب درآمد از سایت نیازمندی ها - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: روانشناسی (/forumdisplay.php?fid=106) +--- انجمن: روانشناسی کسب و کار (/forumdisplay.php?fid=33) +--- موضوع: کسب درآمد از سایت نیازمندی ها (/showthread.php?tid=14539) |
کسب درآمد از سایت نیازمندی ها - hamed102 - 11-28-2015 01:50 AM فروش سایت نیازمندی ها سایت نیازمندی های آگهی آریا دارآمد خوبی دارد ، برای اینکه بیش از 4 هزار اگهی در این سایت ثبت شده است و روزانه بازدید 5 هزار به بالا دارد ، فقط به کسی نیاز دارد بتواند روزی 2 ساعت مفید وقت بگزارد شک ندارم می تونه درامد خوبی از سایت کسب نمود ، من قبلا که وقت میزاشتم روزی 20 هزار تومان هم در می آوردم شما هم وقت بزارید می تونید درامد روزانه بیش از 20 ت هم دریارید اگر هم من دارم می فروشم دلیلش اینه که چون سایت زیاد دارم اصلا وقت رسیدگی به این سایت رو ندارم . هر کسی که بخرد من خیلی کمکش می کنم تا راه بیفته و بتونه از این سایت درامد کسب کنه. سوالی بود بفرمایید در خدمتم H.asghari102@yahoo.com RE: کسب درآمد از سایت نیازمندی ها - سزار3 - 11-28-2015 02:20 AM آدرس سایت چیه دوست گرامی؟ قیمت؟ RE: کسب درآمد از سایت نیازمندی ها - yaser1 - 11-28-2015 02:14 PM سلام ادرس سایت و چند تا دامنه داره ؟ قیمتتون چقدره؟ یاهو هم پیم دادم ولی جواب ندادید |