فروش کیک سنتی - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: آموزشگاه میلیاردرها (/forumdisplay.php?fid=179) +--- انجمن: دپارتمان راه اندازی کسب و کار (/forumdisplay.php?fid=182) +--- موضوع: فروش کیک سنتی (/showthread.php?tid=14464) |
فروش کیک سنتی - yaser1 - 11-16-2015 11:43 PM سلام و عرض ادب خدمت اساتید و دوستان گرامی با دوستم یه فکری به ذهنمون رسید گفتم از شما دوستان برای به اجرا دراوردنش کمک بگیرم شهر ما از همه بیشتر مغازه سوپر مارکت هس برای همین رفتیم با کیک پزی های از اون که سنتی و در کارگاه درست میشه صبحت کردیم و گفتن نمونه درست میکنم میاید هم طمع مزه و کیفت کار میبنید اگر پسندمون بود ازش عکس میگیرم برای کاتالوک حالا بعد از اینکه کاتالوک درست کردیم باید بریم برای بازاریابی خب در کنار کیک های سنتی نان هم میزارم برای فروش مثال: پیراشگی دونه میخریم 3000میفروشیم 5000 سود 2000 بنظرتون با این نرخ سود برامون صرف میکنه اخه در بعضی سوپری ها دیدیم بسته بندی میکنند میزارن توی ظروف یک بار مصرف بعضی کیک ها که خشک نشه زود، حالا باین اوصاف پول یک بار هم بدیم چیزی برای خودمون باقی نمیونه ؟ از دوستان و اساتید که تو این کار تجربه دارن لطفا ما را راهنمایی کنند من یه بار بدون اینکه مشهورت کنم رفتم وانت خریدم پشیمون شدم منتظر نظرت و پیشنهاد هستم پیشا پیش هم سپاسگزارم RE: فروش کیک سنتی - yaser1 - 11-18-2015 05:53 PM کسی نبود |