با پنجاه هزار تومان چه کاری می کنید؟؟؟ - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: کارآفرین (/forumdisplay.php?fid=108) +--- انجمن: کارآفرینی (/forumdisplay.php?fid=21) +--- موضوع: با پنجاه هزار تومان چه کاری می کنید؟؟؟ (/showthread.php?tid=14461) |
با پنجاه هزار تومان چه کاری می کنید؟؟؟ - سزار3 - 11-16-2015 04:12 AM سلام دوستان یه تاپیک هست تو لیست کارآفرینی که سال 90 دوستان راه اندازی کردن که نتیجه هم داشت اما با این فرق که اون با 20هزار تومن بود بخاطر تورم و این حرفا الان با 20 هزار تومن خیلی سخت میشه کار کرد اما نشدنی نیست الان میخواییم با 50 هزار تومن ایده های جدید و نظرات جدید بچه ها و خود بنده رو درمیون بذاریم. از استادان و بزرگان سایت میخوام که به این تاپیک اهمیت بدن چون فک میکنم خیلی عالی میشه و بهترین ایده ها داده میشه اینجا از طرف دوستان. ![]() پیشنهادات بنده الان تو همه خونه ها اینترنت پیدا مشه میشه فیلم آموزشی و مستند دان کرد و رایت کرد و فروخت که کلا" هر فیلم 500تومن پای ما میوفته و میتونیم 1500بفروشیم. ![]() RE: با پنجاه هزار تومان چه کاری می کنید؟؟؟ - sorin - 11-16-2015 11:06 AM بستگی به شهر هم داره؟ شهر زیارتی .توریستی.کوچک بزرگ .شما نوع شهر رو بگید تا بگیم RE: با پنجاه هزار تومان چه کاری می کنید؟؟؟ - سزار3 - 11-18-2015 12:25 AM مرسی از توجه 65 تا بازدید داشته 1 نظر. شهر مثل تهران،اهواز،قم،هرمزگان،بوشهر،ایلام،مشهد خودم اهوازم اما اینجوز جاها بچه ها هستن و من رفت و آمد دارم. هرکی هر ایده ای د RE: با پنجاه هزار تومان چه کاری می کنید؟؟؟ - سزار3 - 11-18-2015 12:31 AM مرسی از توجه 65 تا بازدید داشته 1 نظر. شهر مثل تهران،اهواز،قم،هرمزگان،بوشهر،ایلام،مشهد خودم اهوازم اما اینجوز جاها بچه ها هستن و من رفت و آمد دارم. هرکی هر ایده ا RE: با پنجاه هزار تومان چه کاری می کنید؟؟؟ - سزار3 - 11-18-2015 12:34 AM مرسی از توجه 65 تا بازدید داشته 1 نظر. شهر مثل تهران،اهواز،قم،هرمزگان،بوشهر،ایلام،مشهد خودم اهوازم اما اینجوز جاها بچه ها هستن و من رفت و آمد دارم. هرکی هر ایده ای داره چه فصلی چه کلی بگه شاید یکی چیزی بگه کار یکی دیگه راه بیوفته. من که امروز یه طرح دیدم برای ساخت جا مدادی خیلی قوی و خوشکل تا جمعه یه نمونه میسازم میذارم اینجا اگه اکی بود به نظر بچه ها چندتاشو میسازم میبرم برای بازار یابی کل هزینش برای هر کدوم 10تومن نمیشه (فک کنم چون این هزینه چشمی اعلام شده) یا کمتر میشه یا بیشتر یکم سرم خلوت بشه یکیشو برای بازاریابی میسازم. اینجا هم میذارم اگه کسی خواست بخره. من خودم هم این طرح رو با این سوال پیدا کردم که ( با 10 هزار تومن چه کاری میکنی؟) تو یه انجمن که نمیشه اسمشو بگم پیدا کردم که خیلی عالی بود و جالب ایجاست کسی جدی نگرفت این آموزش رو خخخخخخخ.. موفق/// تاجگردون چقد تکراری انداخت خو.. RE: با پنجاه هزار تومان چه کاری می کنید؟؟؟ - saeedhashemi1371 - 11-18-2015 01:17 PM دوستان اساتید بیان و نظرشون رو بگن .............................. من اگه بدوم با 50 تومن میرفتم یه دو جین روسری میخریدم و بساط میکردم..................هرچند تا الان این کار رو نکردم! RE: با پنجاه هزار تومان چه کاری می کنید؟؟؟ - سزار3 - 11-18-2015 01:24 PM من دیروز 9تا آموزش C# با 3تا آموزش اندروید فروختم 75 هزار تومن خخخخخ.. توی پست اول نحوه کارو گفتم .فعلا" دارم رو جامدادی کار میکنم انشالا" عکساشو میذارم اینجا. یعنی هیچ کسی دیگه هیچ ایده ای نداره؟ RE: با پنجاه هزار تومان چه کاری می کنید؟؟؟ - محسن قنبری - 12-04-2015 01:30 AM با سلام با پنجاه هزار تومن خیلی کارا میشه کرد من چند مدل از یه جنس خاص از عمده فروش تهیه میکردم بعد از مغازه دار سفارش میگرفتم و تحویل میدادم بخصوص ذغال برا سوپر مارکت ها چون خیلی سود داره RE: با پنجاه هزار تومان چه کاری می کنید؟؟؟ - سزار3 - 12-04-2015 01:41 AM میشه اون جنس های خاص که میخریدی با قیمت خرید و قیمت فروش رو بگی؟ یه توضیح کامل بده ممنون موفق///تاجگردون RE: با پنجاه هزار تومان چه کاری می کنید؟؟؟ - محسن قنبری - 12-04-2015 01:54 AM با سلام یه مثال زدم ذغال با درامد بالا قیمت هر کیلو بسته به شهر مورد نظر از 4 هزار تا ده هزار تومان که معمولا 4 مدل کفایت میکنه یا ظرف یه بار مصرف و خیلی چیزهای دیگر |