سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
چگونگی بازیافت طلا و نقره از قطعات کامپیوتر و موبایل - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105)
+--- انجمن: کارهای عملی اعضا برای کسب درآمد (/forumdisplay.php?fid=48)
+--- موضوع: چگونگی بازیافت طلا و نقره از قطعات کامپیوتر و موبایل (/showthread.php?tid=14436)

صفحه ها: 1 2

چگونگی بازیافت طلا و نقره از قطعات کامپیوتر و موبایل - yasinzivari - 11-10-2015 09:17 PM

سلام دوستان
لطفا در مورد این کار اگر کسی اطلاعاتی داره توضیح بده
من ضایعات زیادی دارم و براحتی میتونم جمع اوری کنم

RE: چگونگی بازیافت طلا و نقره از قطعات کامپیوتر و موبایل - sorin - 11-10-2015 09:35 PM

فک نکنم کار راحتی باشه و خیلی زمان میبره چون فرض کنید از مثلا یه برد به این کوچیکی بخای لحیمشو باز کنی و قطعات کوچیکشو برداری بعد طلای خیلی کمی که توشه استخراج کنی اگه دیده باشی تو سایتا یه اگهی هست با تعمیر لامپ کم مصرف ساعتی 35 تومن داری من بنا نسبت شما خریدم و وقتی لامپو باز کردم مثلا 40وات حداقل 2 تا3 ساعت زمان میبرد تا عیب یابی بشه حالا تعمیرش بماندبعد 2 تومن دستمزد داشت در کل اینم مثل بازیافت طلاس شما برو یه برد سوخته بردار قطعاتشو بیار بیرون ببین چقد زمان میبره حالا طلای تو اون بماند که میخای بیرون بیاری ولی حوصله زیاد داشته باشی و بیکار باشی کلا..واست میارزه ...........نظر من همینه

RE: چگونگی بازیافت طلا و نقره از قطعات کامپیوتر و موبایل - kamranifar - 11-10-2015 10:48 PM

(11-10-2015 09:35 PM)sorin نوشته شده توسط:  فک نکنم کار راحتی باشه و خیلی زمان میبره چون فرض کنید از مثلا یه برد به این کوچیکی بخای لحیمشو باز کنی و قطعات کوچیکشو برداری بعد طلای خیلی کمی که توشه استخراج کنی اگه دیده باشی تو سایتا یه اگهی هست با تعمیر لامپ کم مصرف ساعتی 35 تومن داری من بنا نسبت شما خریدم و وقتی لامپو باز کردم مثلا 40وات حداقل 2 تا3 ساعت زمان میبرد تا عیب یابی بشه حالا تعمیرش بماندبعد 2 تومن دستمزد داشت در کل اینم مثل بازیافت طلاس شما برو یه برد سوخته بردار قطعاتشو بیار بیرون ببین چقد زمان میبره حالا طلای تو اون بماند که میخای بیرون بیاری ولی حوصله زیاد داشته باشی و بیکار باشی کلا..واست میارزه ...........نظر من همینه
سلام مگه طلاهست توی سی پی یو؟مگه دیوانن این همه طلابذارن توکامپیوتر؟دوستان کسی اطلاعاتی داره منوراهنمایی بکنه

RE: چگونگی بازیافت طلا و نقره از قطعات کامپیوتر و موبایل - Divar - 11-10-2015 11:47 PM

منم شنیدم ولی ندیدم
نمی دونم قضیه چیه
البته شنیدن کی بود مانند دیدن

RE: چگونگی بازیافت طلا و نقره از قطعات کامپیوتر و موبایل - aliashraf94 - 11-10-2015 11:50 PM

س. هرکی بصورت انبوه قطعات گامپیوتروموبایل میفروشه باقیمت خوب ازش میخرم.ماکارگاه استخراج اززباله داریم .باروشهای شیمیایی راحته سودشم خداروشکرخوبه.ایمیل بدین تامعامله کنیم

RE: چگونگی بازیافت طلا و نقره از قطعات کامپیوتر و موبایل - sorin - 11-11-2015 11:24 AM

(11-10-2015 11:50 PM)aliashraf94 نوشته شده توسط:  س. هرکی بصورت انبوه قطعات گامپیوتروموبایل میفروشه باقیمت خوب ازش میخرم.ماکارگاه استخراج اززباله داریم .باروشهای شیمیایی راحته سودشم خداروشکرخوبه.ایمیل بدین تامعامله کنیم

سلام .چه نوع قطعاتی میخرید یعنی برد لامپ .یا کلا همه نوع بردی میخرید ؟قیمت چند؟

RE: چگونگی بازیافت طلا و نقره از قطعات کامپیوتر و موبایل - sorin - 11-11-2015 11:27 AM

(11-10-2015 10:48 PM)kamranifar نوشته شده توسط:  
(11-10-2015 09:35 PM)sorin نوشته شده توسط:  فک نکنم کار راحتی باشه و خیلی زمان میبره چون فرض کنید از مثلا یه برد به این کوچیکی بخای لحیمشو باز کنی و قطعات کوچیکشو برداری بعد طلای خیلی کمی که توشه استخراج کنی اگه دیده باشی تو سایتا یه اگهی هست با تعمیر لامپ کم مصرف ساعتی 35 تومن داری من بنا نسبت شما خریدم و وقتی لامپو باز کردم مثلا 40وات حداقل 2 تا3 ساعت زمان میبرد تا عیب یابی بشه حالا تعمیرش بماندبعد 2 تومن دستمزد داشت در کل اینم مثل بازیافت طلاس شما برو یه برد سوخته بردار قطعاتشو بیار بیرون ببین چقد زمان میبره حالا طلای تو اون بماند که میخای بیرون بیاری ولی حوصله زیاد داشته باشی و بیکار باشی کلا..واست میارزه ...........نظر من همینه
سلام مگه طلاهست توی سی پی یو؟مگه دیوانن این همه طلابذارن توکامپیوتر؟دوستان کسی اطلاعاتی داره منوراهنمایی بکنه
اگه به روش شیمیایی باشه که خیلی هم خوبه من فک کردم به روش دستیه؟ واقعا خوبه
بعد به دلیل ویژگی های فیزیکی این نوع طلا اونو تو برد کار میزارن مثلا مثل مقاومت یا ..بالا

RE: چگونگی بازیافت طلا و نقره از قطعات کامپیوتر و موبایل - aliashraf94 - 11-11-2015 06:27 PM

(11-11-2015 11:24 AM)sorin نوشته شده توسط:  
(11-10-2015 11:50 PM)aliashraf94 نوشته شده توسط:  س. هرکی بصورت انبوه قطعات گامپیوتروموبایل میفروشه باقیمت خوب ازش میخرم.ماکارگاه استخراج اززباله داریم .باروشهای شیمیایی راحته سودشم خداروشکرخوبه.ایمیل بدین تامعامله کنیم

سلام .چه نوع قطعاتی میخرید یعنی برد لامپ .یا کلا همه نوع بردی میخرید ؟قیمت چند؟

س. تر قطعات کامپیوتر و موبایل مثل سی پی یو - مادربرد- و برد موبایل
قیمتشم بستگی به نوعش داره موبایل رو بهتر میخریم.
من خودم سی پی یو رو 140 میخرم کیلویی

RE: چگونگی بازیافت طلا و نقره از قطعات کامپیوتر و موبایل - kamranifar - 11-12-2015 12:32 AM

سلام دوستان.روزی چقدروقت میبره این کار؟منظورم اینه که واقعا برای کسی که یه شغل دیگه ای داره امکانش هست چنین کاری انجام بده؟مثلا من بعدازظهرهابیکارم میتونم تاماهی یک میلیون تومن روی اینکارحساب بازکنم؟خواهش میکنم راهنمایی بفرمایید

RE: چگونگی بازیافت طلا و نقره از قطعات کامپیوتر و موبایل - aliashraf94 - 11-13-2015 01:55 PM

(11-12-2015 12:32 AM)kamranifar نوشته شده توسط:  سلام دوستان.روزی چقدروقت میبره این کار؟منظورم اینه که واقعا برای کسی که یه شغل دیگه ای داره امکانش هست چنین کاری انجام بده؟مثلا من بعدازظهرهابیکارم میتونم تاماهی یک میلیون تومن روی اینکارحساب بازکنم؟خواهش میکنم راهنمایی بفرمایید

سلام اگه یه زیرزمین سی چهل متری داشته باشی جاش اوکیه یه سری موادشیمیایی وابزارم میخوادکه درحدکاری که شمادنبالشین زیادنمیشه پولش.ولی سررشته بایدداشته باشین وحوصله وریزه کاریهاش روبلدباشی اماسودش خوبه اگه آدم آچاربدستی باشین بیشترازاینابراتون میمونه موفق باشین