نمایندگی فروش استانی برای صابون و روشور خانگی ممتاز یزدی - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش میلیاردرها (/forumdisplay.php?fid=107) +--- انجمن: میلیاردرهای ایرانی (/forumdisplay.php?fid=3) +--- موضوع: نمایندگی فروش استانی برای صابون و روشور خانگی ممتاز یزدی (/showthread.php?tid=14433) |
نمایندگی فروش استانی برای صابون و روشور خانگی ممتاز یزدی - Hamed yazdi - 11-10-2015 02:48 PM 10 من کارمو با بسته بندی و ارسال انواع صابون های طبیعی و روشور (سفیدآب) سنتی کارگاهمون که سابقه بیش از 45 سال داره رو شروع کردم. از دوستانی که میخوان توی این زمینه (فروش محصولات ما توی استانشون) فعالیت کنن که سود خوبی هم داره با من در تماس باشن محصولات ما شامل : صابون زیتون محلی صابون حنا محلی صابون کنار محلی صابون سفید محلی روشور ممتاز محلی هستش . قیمت فروش صابون ها توی یزد 12 تومنه که برای همکاری (عمده فروشی حداقل 100 کیلو) 10 تومن حساب شما میشه و روشور هم فروشش 4 تومنه که عمده فروش اون 3 تومن هستش . تلفن بنده هم 09366589980 هستش میتونید با من در تماس باشید عکس های نمونه هم توی واتس آپ واستون ارسال میشه . مطمن باشید با یکبار خرید مشتری مادام عمر ما خواهید شد (تبلیغ ما کیفیت محصولات سنتی ماست ) میخوام به خارج از کشور هم صادرات داشته باشم دوستانی که اطلاع دارن بهم بگن چکار باید بکنم. تشکر یا علی RE: نمایندگی فروش استانی برای صابون و روشور خانگی ممتاز یزدی - ashena_73 - 11-10-2015 07:32 PM دستبند مسی و صابون ضد جوش سنتی خواستی اطلاع بده RE: نمایندگی فروش استانی برای صابون و روشور خانگی ممتاز یزدی - sorin - 11-10-2015 09:42 PM سلام بهتر بود یه تحقیقی در مورد قیمت در شهر ها میکردین بعد قیمت اعلام میکردین یا تو پی وی قیمت میگفتین |