سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
کسب درامد پایدار اینترنتی - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: آموزشگاه میلیاردرها (/forumdisplay.php?fid=179)
+--- انجمن: دپارتمان راه اندازی کسب و کار (/forumdisplay.php?fid=182)
+--- موضوع: کسب درامد پایدار اینترنتی (/showthread.php?tid=14405)

کسب درامد پایدار اینترنتی - hidi - 11-05-2015 03:43 AM

سلام دوستان چند ماه پیش یه بسته درامد اینترنتی خریدم که برای اولین بار دیدم فقط به اموزش واقعی پرداخته وهیچ خبری از مسایل روانشناسی توش نیس بنابراین اموزشها رو گام بگام دنبال کردم ببینم به چه درامدی میرسم الان با گذشت 4 ماه درامد هفتصد در ماه دارم خواستم از دوستانی که تو این زمینه تجربه دارن بپرسم که ایا میشه به درامد بیشتر از این مقدار تو اینترنت امیدوار بود یا نه؟امار درامد من برا چهار ماه به ترتیب 8 -242 -691 -694 بوده همانطور که مشاهده میکنید درامد ماه سوم و چهارم تقریبا مشابه هم هستند بنابر این فک کنم به سقف درامد رسیدم راستش یکم ناامید شدم اخه تو اموزش طرف بعد یک سال به درامد هفت میلیون در ماه رسیده بود!!

RE: کسب درامد پایدار اینترنتی - hidi - 11-05-2015 01:41 PM

دوستان انقد تو پیام خصوصی پیشنهاد خرید بسته ندن بنده تقریبا اکثر بسته ها رو خریدم به غیر از این بسته بقیه بسته ها اکثرا مسایل روانشناسی بودن و چیز به دردبخوری توش نبود محتوای این بسته هم اموزش ایجاد سایت و وبلاگ و درامد از همکاری در فروش وتبلیغات بود

RE: کسب درامد پایدار اینترنتی - saeedhashemi1371 - 11-06-2015 12:04 AM

(11-05-2015 01:41 PM)hidi نوشته شده توسط:  دوستان انقد تو پیام خصوصی پیشنهاد خرید بسته ندن بنده تقریبا اکثر بسته ها رو خریدم به غیر از این بسته بقیه بسته ها اکثرا مسایل روانشناسی بودن و چیز به دردبخوری توش نبود محتوای این بسته هم اموزش ایجاد سایت و وبلاگ و درامد از همکاری در فروش وتبلیغات بود

با عذرخواهی فراوان

ولی فکر میکنم هدف شما از همون اول هم فروش همین بسته ای بوده که ادعا میکنید
انشاالله خوب بفروشید!!!!!!!!!!!!!

RE: کسب درامد پایدار اینترنتی - hidi - 11-06-2015 01:24 AM

(11-06-2015 12:04 AM)saeedhashemi1371 نوشته شده توسط:  
(11-05-2015 01:41 PM)hidi نوشته شده توسط:  دوستان انقد تو پیام خصوصی پیشنهاد خرید بسته ندن بنده تقریبا اکثر بسته ها رو خریدم به غیر از این بسته بقیه بسته ها اکثرا مسایل روانشناسی بودن و چیز به دردبخوری توش نبود محتوای این بسته هم اموزش ایجاد سایت و وبلاگ و درامد از همکاری در فروش وتبلیغات بود

با عذرخواهی فراوان

نه همانطور که میبینید بنده نه اسمی از بسته بردم ونه لینک یا ادرسی گذاشتم بسته هم اگر نامردی نبود و میشد حقوق مولفش رو نادیده گرفت بطور رایگان اینجا اپلود میکردم امیدوارم شما خوب بفروشید چون بنده فروشنده نیستم

RE: کسب درامد پایدار اینترنتی - saeedhashemi1371 - 11-07-2015 08:43 PM

(11-06-2015 01:24 AM)hidi نوشته شده توسط:  
(11-06-2015 12:04 AM)saeedhashemi1371 نوشته شده توسط:  

با عذرخواهی فراوان

نه همانطور که میبینید بنده نه اسمی از بسته بردم ونه لینک یا ادرسی گذاشتم بسته هم اگر نامردی نبود و میشد حقوق مولفش رو نادیده گرفت بطور رایگان اینجا اپلود میکردم امیدوارم شما خوب بفروشید چون بنده فروشنده نیستم
دوست عزیز
شما یه تایپک بالا آوردی
بعد هیچ کی هیچ نظری نداده
شما بعد از چند ساعت اومدی میگی درخواست خرید و ...........ندید که من نمیتونم و....
به نظر شما اینها با عقل سازگار هستش؟ اصلا چرا این تایپک رو ایجاد کردید؟
یا قصد فروش فایل دارید یا میخواهید اطلاعات خودتون رو به اشتراک بگذارید یا کمک میخاین که قطعا این طور نیست

اگه میخاین اطلاعات به اشتراک بگذارید که بسم الله.............ما پیگیر هستیم عزیز!!!!

ولی اگه میخای بفروشی ..............خوب بفروشی!

RE: کسب درامد پایدار اینترنتی - tataloo - 11-07-2015 08:52 PM

بابا بحث چرت و پرت نکنید. سعی کنید همیشه حرفه ای باشید و از کارهای بچه گانه دوری کنید