سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
غذا فروشی بیرون بر - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105)
+--- انجمن: مشاوره با اساتید (/forumdisplay.php?fid=127)
+--- موضوع: غذا فروشی بیرون بر (/showthread.php?tid=14383)



غذا فروشی بیرون بر - HMD76 - 10-31-2015 02:15 PM

سلام دوستان
من تازه واردم تو سایت
چند تا سوال راجع به بیرون بر داشتم
......................
1 _ با چقدر سرمایه میشه کار کرد ؟
2 _ مشخصات مغازه برای اینکار چه چیزاییه؟
3 _ چند نفر نیرو میخواد ؟
4 _ چطوری جنس تهیه و آماده کنم ؟
اصلا کار خوبیه ب نظرتون
در ضمن بوشهر هستم


RE: غذا فروشی بیرون بر - HMD76 - 10-31-2015 05:57 PM

کسی نیست


RE: غذا فروشی بیرون بر - jahanagahi - 11-01-2015 10:50 AM

(10-31-2015 05:57 PM)HMD76 نوشته شده توسط:  کسی نیست

1 _ با چقدر سرمایه میشه کار کرد ؟
2 _ مشخصات مغازه برای اینکار چه چیزاییه؟
3 _ چند نفر نیرو میخواد ؟
4 _ چطوری جنس تهیه و آماده کنم ؟
اصلا کار خوبیه ب نظرتون
در ضمن بوشهر هستم

1- پیش و اجاره مغازه با توجه به مجل زندگی شما
2- حداقل 60 متر
3- اشپز و کمک اشپز و دو نفر کارگر
4- برنج و روغن و ..... از عمده فروش . اوائل نقدی و بعد چکی
برای شروع باید :
بررسی
مطالعه
و تحقیق
کامل داشته باش .
کار خوبیه بشرطی که بتوانی مدیریت خوب داشته باشی و با شرکتها و ادارات و بانکها و ... قرارداد داشته باشی.


موفقتر باشی..


RE: غذا فروشی بیرون بر - vsma69 - 11-04-2015 12:04 AM

(11-01-2015 10:50 AM)jahanagahi نوشته شده توسط:  
(10-31-2015 05:57 PM)HMD76 نوشته شده توسط:  کسی نیست

1 _ با چقدر سرمایه میشه کار کرد ؟
2 _ مشخصات مغازه برای اینکار چه چیزاییه؟
3 _ چند نفر نیرو میخواد ؟
4 _ چطوری جنس تهیه و آماده کنم ؟
اصلا کار خوبیه ب نظرتون
در ضمن بوشهر هستم

1- پیش و اجاره مغازه با توجه به مجل زندگی شما
2- حداقل 60 متر
3- اشپز و کمک اشپز و دو نفر کارگر
4- برنج و روغن و ..... از عمده فروش . اوائل نقدی و بعد چکی
برای شروع باید :
بررسی
مطالعه
و تحقیق
کامل داشته باش .
کار خوبیه بشرطی که بتوانی مدیریت خوب داشته باشی و با شرکتها و ادارات و بانکها و ... قرارداد داشته باشی.


موفقتر باشی..
شصت متر کمتر هم میشه برای شروع.
پسر عمع خودم 9 سال پیش با زیر پله شروع کرد و الان ارزش مغازش نزدیک به 3 میلیارد تومن و چند تا شعبه هم زده.
دوستان تهرانی شاید بشناسن اسم مغازه " هانی نو "
دلایل موفقیتش هم کیفیت مناسب غذا که خودش شامل تهیه جنس مرغوبه و قیمت مناسب و از همه مهمتر تلاش و تلاش و تلاش و نا امید نشدن.موفق باشین


RE: غذا فروشی بیرون بر - jahanagahi - 11-04-2015 12:11 PM

(11-04-2015 12:04 AM)vsma69 نوشته شده توسط:  
(11-01-2015 10:50 AM)jahanagahi نوشته شده توسط:  
(10-31-2015 05:57 PM)HMD76 نوشته شده توسط:  کسی نیست

1 _ با چقدر سرمایه میشه کار کرد ؟
2 _ مشخصات مغازه برای اینکار چه چیزاییه؟
3 _ چند نفر نیرو میخواد ؟
4 _ چطوری جنس تهیه و آماده کنم ؟
اصلا کار خوبیه ب نظرتون
در ضمن بوشهر هستم

1- پیش و اجاره مغازه با توجه به مجل زندگی شما
2- حداقل 60 متر
3- اشپز و کمک اشپز و دو نفر کارگر
4- برنج و روغن و ..... از عمده فروش . اوائل نقدی و بعد چکی
برای شروع باید :
بررسی
مطالعه
و تحقیق
کامل داشته باش .
کار خوبیه بشرطی که بتوانی مدیریت خوب داشته باشی و با شرکتها و ادارات و بانکها و ... قرارداد داشته باشی.


موفقتر باشی..
شصت متر کمتر هم میشه برای شروع.
پسر عمع خودم 9 سال پیش با زیر پله شروع کرد و الان ارزش مغازش نزدیک به 3 میلیارد تومن و چند تا شعبه هم زده.
دوستان تهرانی شاید بشناسن اسم مغازه " هانی نو "
دلایل موفقیتش هم کیفیت مناسب غذا که خودش شامل تهیه جنس مرغوبه و قیمت مناسب و از همه مهمتر تلاش و تلاش و تلاش و نا امید نشدن.موفق باشین

ممنون بله با کمتر از این متراژ هم می شود بشرطیکه شروع کننده خوبی باشد و تمام کننده عالی.کار را عاشقانه و جدی دنبال کند


RE: غذا فروشی بیرون بر - HMD76 - 11-04-2015 01:00 PM

ممنونم ازتون
ولی به نظرتون با چه فهرست غذاهایی شروع کنم برا تهیه غذای کوچیک که پر فروش باشه و به چه اندازه


RE: غذا فروشی بیرون بر - vsma69 - 11-04-2015 01:11 PM

(11-04-2015 01:00 PM)HMD76 نوشته شده توسط:  ممنونم ازتون
ولی به نظرتون با چه فهرست غذاهایی شروع کنم برا تهیه غذای کوچیک که پر فروش باشه و به چه اندازه
شما بهتره با کوبیده و جوجه شروع کنی.سود رو فعلا حداقل قرار بده و مواد اولیه با کیفیت استفاده کن.
# میتونید روی هر پرس برنج یه قاشق روغن کرمانشاهی بریزین تا خوش بو و خوش طعم تر بشه.
# میتونید برای تبلیغ بیشتر یه چرخ گوشت و دو سه کیلو گوشت تازه رو با مواد حاضر شده کوبیده جلو چشم مشتری بذارین و جلو مشتری کوبیده رو سیخ کنین.
# حتما حتما خوب تبلیغ کنین و تو تبلیغ قیمت ها رو بنویسین به علاوه خدماتتون مثل همون برنج با روغن کرمانشاهی!


RE: غذا فروشی بیرون بر - tataloo - 11-04-2015 11:14 PM

به نظر من اول کار نرو مغازه بگیر. تو خونه درست کن با پیک بفرست. الان هیچی بلد نیستی. مغازه بزنی برشکست می شی. تو خونه درست کن بفرست. سرمایه خیلی کمی می خواد. هدفت هم فقط یاد گرفتن قلق های کار باشه نه سود. فقط به حساب شاگردی بهش نگاه کن. چند ماه که گذشت چم و خم کار اگر زرنگ باشی دستت میاد اون موقع خودت دیگه اوستایی و می دونی باید چی کار کنی.