برای سرمایه گذاری پول اصل نیست - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: کارهای عملی اعضا برای کسب درآمد (/forumdisplay.php?fid=48) +---- انجمن: سرمایه گذاری (/forumdisplay.php?fid=58) +---- موضوع: برای سرمایه گذاری پول اصل نیست (/showthread.php?tid=1437) |
برای سرمایه گذاری پول اصل نیست - koroshparsi - 12-24-2011 08:47 PM بسیاری بر این تصور اند که برای آنکه یک سرمایه گذار موفق باشیم می بایست حتما ثروتمند باشیم. درحالی که این تصور به هیچ عنوان صحیح نیست بلکه یک سرمایه گذار موفق از کمترین سرمایه بیشترین سود را می برد و به این ترتیب به صورت مستمر به سرمایه اش می افزاید. بسیاری از سرمایه داران مطرح معاصر افراد ثروتمندی نبوده اند بلک افرادی بوده اند که از موقعیتشان بهترین بهره را برده اند. یک نکته مهم دیگر اینکه بسیاری از سرمایه گذاران به این آسیب طمع دچار شده اند و حتی کل دارایی خود را از دست داده اند. بنابر این وسوسه های سود عالی را با دیده تردید بنگرید و تلاش کنید معقولانه تصمیم بگیرید. RE: برای سرمایه گذاری پول اصل نیست - mosafere55 - 12-24-2011 08:59 PM کوروش جان به نکته بسیار مهمی اشاره کردی واقعا استفاده از موقعیت ها از خود پول مهمتره RE: برای سرمایه گذاری پول اصل نیست - shahram......32 - 12-24-2011 11:36 PM امروز اقاي دكتر سلجوقي (سلطان كرم ايران) در برنامه ي شبكه ي يك همين مطلبو گفتن كه فكرو انديشه مهمتر از سرمايه ي ماليه.. RE: برای سرمایه گذاری پول اصل نیست - sepidehs - 08-13-2012 05:18 PM سلام من می خوام توی خرید ارز سرمایه گذاری کنم می گن ماهانه سودش بیست درصده می خواستم نظر شما دوستان را هم بدونم RE: برای سرمایه گذاری پول اصل نیست - sepidehs - 10-07-2012 05:47 PM امیدوارم سکه هاتون را بفروشین الان و برین تو کار خرید دلار الان وقتشه RE: برای سرمایه گذاری پول اصل نیست - amii - 11-03-2012 03:08 PM (08-13-2012 05:18 PM)sepidehs نوشته شده توسط: سلام من می خوام توی خرید ارز سرمایه گذاری کنم می گن ماهانه سودش بیست درصده به نظر من سرمایه گذاری روی ارز و دلار ، پوچ هست! اما نظرم تبدیل کردن پول و سرمایه تان به طلا و استفاده از آن است! اما به این سرمایه گذاری نمی گن چون ارزش پولمون رو کم میکنه بهتره روی پروژه ها، بورس، سهام و حتی بانک و بیمه سرمایه گذاری کنید تا خرید ارز و دلار ... اما اضافه پولتان را تبدیل به طلا کنید. |