همکاری در راه اندازی مجله الکترونیکی - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: کسب در آمد در ایران و دنیا (/forumdisplay.php?fid=1) +--- انجمن: راه های کسب درآمد در ایران (/forumdisplay.php?fid=2) +---- انجمن: کسب و کار آنلاین در ایران (/forumdisplay.php?fid=104) +---- موضوع: همکاری در راه اندازی مجله الکترونیکی (/showthread.php?tid=14355) |
همکاری در راه اندازی مجله الکترونیکی - toofan245 - 10-23-2015 02:52 PM سلام به همه دوستان خوب
یه راست میرم سر اصل مطلب. به کمک یکی از دوستانم قصد راه اندازی یک مجله ی الکترونیکی رو دارم. هدف ایجاد یک مجله ی زیبا و با مطالب مفیده که به صورت رایگان منتشر میشه. برای این کار نیاز به چند فرد با ذوق و علاقه مند داریم. عزیزانی که مایل هستند در انتشار اولین نسخه از این مجله همکاری کنند همینجا یا از طریق پبام خصوصی اعلام کنند. نکته مهم: در شماره اول قصد داریم افرادی که فکر می کنند می تونن از پس این کار بر بیان رو جمع کنیم و از شماره دوم به بعد تمام کسانی که در مرحله اول فعالیت قابل قبولی داشتند و در شماره های بعدی همکاری کنند به صورت توافقی دستمزد پرداخت می شه. موضوع فعالیت مجله هم تقریبا تمام موضوعات رو شامل میشه. مثل آشپزی، سرگرمی، موفقیت، روانشناسی، گردشگری و ... اگه کسی مایل هست بسم الله... RE: همکاری در راه اندازی مجله الکترونیکی - iran480 - 10-30-2015 02:52 AM سلام دوست عزیز، منم مدتیه چنین ایده ای دارم و در حال تحقیقات هستم. منظور شما چجور همکاری هست؟ همکاری در زمینه طراحی و پیاده سازی سایت و مسایل فنی مربوطه؟ یا تولید و انتشار محتوای سایت؟ RE: همکاری در راه اندازی مجله الکترونیکی - toofan245 - 10-30-2015 10:30 AM (10-30-2015 02:52 AM)iran480 نوشته شده توسط: سلام دوست عزیز، سلام منظور من از مجله، سایت نیست. مجله به صورت pdf هستش. همکاری هم در هر دو مورد. هم طراحی گرافیک مجله و صفحه آرایی و هم تولید محتوا RE: همکاری در راه اندازی مجله الکترونیکی - iran480 - 10-30-2015 03:41 PM سلام، دوست عزیز به نظر من بهتره هم بصورت سایت باشه و هم پی دی اف. چون اگر پی دی اف باشه مخاطب زیادی نخواهید داشت. کسی زیاد دنبال کننده و خواننده یه مجله بصورت پی دی اف نیست. اما سایت اینترنتی در دسترسه و مراجعه کننده بیشتری داره. یه نسخه از مطالب برگزیده سایت رو بصورت هفتگی با ظاهری گرافیکی پی دی اف کنید و توی سایت بزارید برای دانلود. RE: همکاری در راه اندازی مجله الکترونیکی - toofan245 - 10-30-2015 09:07 PM (10-30-2015 03:41 PM)iran480 نوشته شده توسط: سلام، بله حق با شماست. هدف من هم از این مجله تقریبا همینه. من سایت دارم و مجله نوعی تبلیغ برای سایت محسوب میشه |