نیاز به همکار کلش باز - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: کسب در آمد در ایران و دنیا (/forumdisplay.php?fid=1) +--- انجمن: ایده های ساده برای کسب درآمد و یافتن شریک شغلی (/forumdisplay.php?fid=27) +--- موضوع: نیاز به همکار کلش باز (/showthread.php?tid=14288) |
نیاز به همکار کلش باز - هورداد - 10-09-2015 11:52 PM به طور خلاصه باید بگم که من مدیر وبسایت کلوب کلش هستم و همکارم که وظیفه ارسال نوشته در وبسایت و تایید اکانت ها رو بر عهده داشت رفته سربازی و سایت مدتی خاک خورده. میخوام دوباره از اول شروع کنم اما نیاز به یه همکار کلش باز دارم امکانات کلی سایت: - ثبت اکانت با جزئیات کامل توسط کاربران - ارسال مطلب توسط کاربران - ثبت مطلب آموزشی توسط مدیر - خروج اکانت از لیست در حال فروش ها توسط کاربر - امکان ویرایش اکانت توسط کاربر پس از ثبت - امکان ثبت رایگان و یا پولی اکانت - راه اندازی انجمن به زودی - و... روش های کسب درآمد: - مکان های تبلیغاتی پوسته - پولی کردن ثبت اکانت - فروش برخی از آموزش ها - راه اندازی کلن حرفه ای - تبلیغ کلن های خاص - فروش جم به صورت نمایندگی - و... به 30 درصد از سود سایت هم راضی هستم و 70 درصد رو به صورت مستقیم به حساب همکارم واریز میکنم جهت اعلام آمادگی برای همکاری: 09352640432 تلگرام و واتس آپ hormozdi.hooman@gmail.com hoomanhormozdi@rocketmail.com این هم آی دی یاهوم هستش که هر دو روز یک بار چک میکنم باتشکر RE: نیاز به همکار کلش باز - general-smit - 10-09-2015 11:58 PM وسوسه انگیز بنظر میاد ولی متاسفانه یاخوشبختانه تا امروز خودم رو درگیر این بازی اعتیاد آور نکردم RE: نیاز به همکار کلش باز - هورداد - 10-10-2015 12:13 AM (10-09-2015 11:58 PM)general-smit نوشته شده توسط: وسوسه انگیز بنظر میاد ولی متاسفانه یاخوشبختانه تا امروز خودم رو درگیر این بازی اعتیاد آور نکردم مشکل من هم همین هستش و به یه همکار کلش باز حرفه ای نیاز دارم... |