نیازمند فوری 20 میلیون تومان - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: وام ، مالیات و ثبت شرکت (/forumdisplay.php?fid=10) +--- انجمن: انواع وام های بانکی و شرایط آن (/forumdisplay.php?fid=11) +--- موضوع: نیازمند فوری 20 میلیون تومان (/showthread.php?tid=14280) صفحه ها: 1 2 |
نیازمند فوری 20 میلیون تومان - puyamh - 10-08-2015 03:34 PM سلام به بیست میلیون تومن خیلی فوری نیاز دارم.من جنوب ایرانم بهم پیشنهاد داد بانک مهر اقتصاد برم اما نزدیکترین شعبه اش باهام سه ساعت فاصله داره.سند هم ندارم.بانکهای دیگه هم میگن گردش حساب.اشناهام هم وضعشون خرابتره ازخودم.چه کنم بنظرتون؟ ایا کسی هست بهم قرض بده وخودم پیشش کار کنم جا قسطش تا زمانی که بتونم زودتر پولش بدم؟یا وام فوری هست؟ RE: نیازمند فوری 20 میلیون تومان - general-smit - 10-08-2015 07:12 PM میشه بیشتر توضیح بدید در رابطه با زدن شعبه؟یعنی فقط با 20 میلیون میتونید شعبه بزنید؟هزینه مکان و... چطور؟مدرک چی میخواد؟ بنده یه راحل مناسب براتون سراغ دارم ولی لطفا توضیح بیشتر بدید RE: نیازمند فوری 20 میلیون تومان - puyamh - 10-08-2015 08:29 PM (10-08-2015 07:12 PM)general-smit نوشته شده توسط: میشه بیشتر توضیح بدید در رابطه با زدن شعبه؟یعنی فقط با 20 میلیون میتونید شعبه بزنید؟هزینه مکان و... چطور؟مدرک چی میخواد؟ عرض کردم بیست میلیون گفتن بانک مهر اقتصاد وام میده اما ازم دوره شعبه اون.من نمیخوام شعبه بانک راه بندازم حرفم این بود میخوام وام بگیرم اما شعبه بانک ازم دوره. RE: نیازمند فوری 20 میلیون تومان - general-smit - 10-08-2015 10:34 PM اهان عذر خواهی میکنم ببخشید با عجله خوندم دقیق متوجه نشدم خب شما این مبلغ رو برای چه کاری میخواید استفاده کنید؟ RE: نیازمند فوری 20 میلیون تومان - puyamh - 10-09-2015 04:30 PM (10-08-2015 10:34 PM)general-smit نوشته شده توسط: اهان عذر خواهی میکنم ببخشید با عجله خوندم دقیق متوجه نشدم چندفکر دارم که میشه بااون کار راه انداخت.بسته بندی مواد غذایی مثل سس فلفل بندری و یا حبوبات-یا راه اندازی مغازه عمده فروشی در قشم-یا تولید مواد شوینده مثل سفید کننده لباس بصورت کارگاهی- یا نمایندگی ساندویچ سرد و یا تولید تختخواب-یکی از اینا. البته یه مشکل شخصی هم دارم که با همین مقدار پول حل میشه دیگه کار نمیتونم راه بندازم ولی مشکلم حل بشه سریعتر میشه پول پس بدم. RE: نیازمند فوری 20 میلیون تومان - general-smit - 10-09-2015 07:44 PM یکی از ایده های من اینه که برید به سایت دونیت و سرمایه گذار جذب کنید-شرایطشم اینه باید با نام واقعی ثبت نام کنید و اسکن مدارکتون رو برای مدیر سایت بفرستید و یک شرح کامل و کاملا مناسب از کاری که میخواید بکنید بنویسید و در آخر هم یک ایده داشته باشیدهم برای تشکر و هم برای جبران هزینه هایی که سرمایه گذاران بهتون دادن و در ضمن پیشنهاد میکنم متنتون واقعا حرفه ای باشه و نرید بنویسید میخوام یه کار راه بندازم مثلا 20 تومن پول کم دارم-حتما اول کارتون رو مشخص کنید (حتما به کمپین های ایجاد شده هم سری بزنید کمکتون میکنه و همچنین آموزش ساخت کمپین رو به طور کامل مطاله فرمایید) بنظر من اگر خلاق باشید این سایت واقعا کمکتون میکنه نه تنها به شما بلکه به هر کسی که نیاز به سرمایه داشته باشه 2nate.com RE: نیازمند فوری 20 میلیون تومان - puyamh - 10-10-2015 03:22 AM من تا دوشنبه بیست میلیون نیاز دارم اونو چه کنم؟ RE: نیازمند فوری 20 میلیون تومان - general-smit - 10-10-2015 08:49 AM هر چیزی یه آداب و رسومی داره حتی وام هم بخواید بگیرید به همین شکل-شما توی سه چهار روز فقط شاید بتونید از کسی قرض بگیرید وگرنه با روش های موجود زمان بیشتری میبره RE: نیازمند فوری 20 میلیون تومان - puyamh - 10-10-2015 03:53 PM هیچکی اطرافم ندارم که بتونه چنین پولی بهم قرض بده تواناییش ندارن. به هرحال ممنونم RE: نیازمند فوری 20 میلیون تومان - samira71 - 10-11-2015 12:12 PM سلام دوستان . خب شما باید توی کاراتون اولویت بندی داشته باشین...حل کردن مشکلتون واجب تره یا اینکه شروع یه کار ؟ اینطور که شما گفتین , هم واسه کار و هم واسه مشکلتون به 20 تومن نیاز دارین... راه های زیادی هست واسه جور کردن این 20 تومن ولی بستگی به زمان و اولویتای شما داره. سریع ترین راهش همونطور که دوستمون گفتن , قرض کردنه , که میتونین از چند نفر و با مبلغای کمتر از هر کدومشون قرض کنین . |