ایده دارم برای پاتوق گردشگرا در اصفهان - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: کسب در آمد در ایران و دنیا (/forumdisplay.php?fid=1) +--- انجمن: ایده های ساده برای کسب درآمد و یافتن شریک شغلی (/forumdisplay.php?fid=27) +--- موضوع: ایده دارم برای پاتوق گردشگرا در اصفهان (/showthread.php?tid=14253) |
ایده دارم برای پاتوق گردشگرا در اصفهان - mehdi_61 - 10-05-2015 05:21 PM با سلام خدمت دوستان، اگر از دوستان علاقه به ایده گردشگری هستند، من ایده دارم برای جذب گردشگر. منتظر شما هستم RE: ایده دارم برای پاتوق گردشگرا در اصفهان - mehdi_61 - 10-10-2015 07:13 PM البته در شیراز و تهران و تبریز و اهواز هم می تونه اجرا بشه یه کافه موزه RE: ایده دارم برای پاتوق گردشگرا در اصفهان - parsian121 - 04-27-2016 12:11 PM (10-05-2015 05:21 PM)mehdi_61 نوشته شده توسط: با سلام خدمت دوستان، اگر از دوستان علاقه به ایده گردشگری هستند، من ایده دارم برای جذب گردشگر. منتظر شما هستمبا سلام من در یکی از شهرستان های یزد هستم چطور میتونیم باهم کار کنیم ممنون میشم خبر دهید .ایمیل من هم هست parsian121@gmail.com RE: ایده دارم برای پاتوق گردشگرا در اصفهان - aligoli - 04-27-2016 03:20 PM کافه موزه نیاز به مساحت زیادی داره سرمایشو دارید ؟ RE: ایده دارم برای پاتوق گردشگرا در اصفهان - akbar.haghighi - 06-09-2016 12:45 AM سلام داداش خسته نباشی من از چالدران مزاحم میشم از شهرستان های آذربایجان غربی که دارای دو اثر تاریخی که یکی ثبت جهانی شده و دیگری ثبت کشوری (کلیسای طاطائوس ثبت جهانی ، مقبره سید صدرالدین ثبت کشوری که جنگ چالدران در این مکان به وقوع پیوسته)شده که شهرستان چالدران دارای بهترین آب هوای متعادل و خنک است که بنا به کوتاه بینی مسولین و سرمایه گذاری شخصی هیچ تحرکی نداشته اما اگر شما ایده ای داشته باشید مشتاقم از ایده شما استفاده کنم 09302938627 درصورت امکان تماس حاصل فرمایید ![]() ![]() |