شراکت کاری در طرح پردرآمد خدماتی - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: ما شروع کردیم! شما چطور؟ (/forumdisplay.php?fid=125) +--- موضوع: شراکت کاری در طرح پردرآمد خدماتی (/showthread.php?tid=14183) |
شراکت کاری در طرح پردرآمد خدماتی - karafarinangroup - 09-25-2015 01:06 AM سلام من ایده ای در مورد راه اندازی شبکه حمل و نقل کالا و خدمات درون شهری بصورت یکپارچه و منسجم دارم و با توکل به خدا می خوام طرحم رو اجرایی کنم و در آینده ای نزدیک در تمام استانها و شهر های کشور نمایندگی ایجاد نمایم . با توجه به اینکه دارای سابقه ای هم در این مورد هستم دنبال دوستانی می گردم که بخوان در این مورد منو راهنمایی کنن و یا در این مورد با من شراکتی داشته باشند محل شروع طرح : شهر کرج و تهران ایمیل : karafarinan.iran@yahoo.com[/color][/b][/font][/size] RE: شراکت کاری در طرح پردرآمد خدماتی - سلطان ایده - 09-26-2015 06:43 PM سلام دوست عزیز میشه بیشتر راجب طرح خودت توضیح بدی و اینکه این طرح چه جوری میتونه درآمد زایی کنه درضمن من کرمانی هستم مشتاق هستم بیشتر راجب طرحت بدونم RE: شراکت کاری در طرح پردرآمد خدماتی - karafarinangroup - 09-26-2015 09:41 PM سلام توضیحات بیشتر رو تو پیغام خصوصی دادم موئد باشید RE: شراکت کاری در طرح پردرآمد خدماتی - kashef51 - 09-30-2015 02:51 PM دوست عزیز لطفا طرحتون را برای من هم بفرستید ممنون RE: شراکت کاری در طرح پردرآمد خدماتی - soheila1 - 04-15-2016 10:31 AM دوست عزیز برای من هم بفرستید ممنون . RE: شراکت کاری در طرح پردرآمد خدماتی - کارگن - 04-15-2016 12:36 PM سلام به منم بگید RE: شراکت کاری در طرح پردرآمد خدماتی - mrzarbakht - 04-17-2016 11:53 PM سلام دوست عزیز من از همدان هستم اگر میشود برای من هم بگید من یک سوله 600متری دارم دنبال شغل خوب میگردم برای راه اندازی سپاس |