ایده ای برای ساخت برنامه اندروید - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: آموزشگاه میلیاردرها (/forumdisplay.php?fid=179) +--- انجمن: دپارتمان راه اندازی کسب و کار (/forumdisplay.php?fid=182) +--- موضوع: ایده ای برای ساخت برنامه اندروید (/showthread.php?tid=14103) |
ایده ای برای ساخت برنامه اندروید - gvn00 - 09-16-2015 09:26 PM به نام خدا سلام من برنامه نویسی اندروید رو تازه شروع کردم و برنامه های کتاب میسازم (سیستمی نه) دونباله یه ایده (موضوع) هستم که برنامه بسازم و در مارکت ها برای فروش قرار بدم. هرچی موضوع فکر کردم دیدم ساختن T_T یا می تونید سایتی رو معرفی کنید برم از مطالبش یه برنامه بسازم. لطفان کمک کنید. اگر یه ایده خیلی خوبی دارید می تونیم شریک شیم ^_^ RE: ایده ای برای ساخت برنامه اندروید - هورداد - 09-16-2015 10:32 PM تبدیل وبسایت های ریسپانسیو به نرم افزار در واقع یک نرم افزار که آدرس وبسایت رو در حالت مرورگری باز کنه... RE: ایده ای برای ساخت برنامه اندروید - gvn00 - 09-16-2015 10:55 PM (09-16-2015 10:32 PM)هورداد نوشته شده توسط: تبدیل وبسایت های ریسپانسیو به نرم افزاراقا سلام من گفتم کتاب میسازم نه برنامه های سیستمی ^_^ یعنی برنامه هایی که در باره یه موضوع توضیح میده مثلان اموزش اشپزی این جور چیزا منظورتون اینه که یه برنامه بسازم که سایت یا انجمن مثلان forum.unc-co.ir در خود نمایش بده ؟؟؟ RE: ایده ای برای ساخت برنامه اندروید - reza.rs2 - 09-16-2015 10:55 PM برنامه نویسیش رو چه طوری یاد گرفتی؟ کلاس رفتی یا از اینترنت گرفتی؟ من فقط یک نکته شاید هم بدونی رو فهمیدم: میشه از پرداخت درون برنامه ای کافه بازار استفاده نکرد و خودمون درگاه پرداخت براش درست کنیم و این طوری درصدی به کافه بازار نمی دیم و به جاش می تونیم برای تبلیغ هزینه کنیم. RE: ایده ای برای ساخت برنامه اندروید - gvn00 - 09-16-2015 11:00 PM (09-16-2015 10:55 PM)reza.rs2 نوشته شده توسط: برنامه نویسیش رو چه طوری یاد گرفتی؟ کلاس رفتی یا از اینترنت گرفتی؟من از اینترنت یاد گرفتم. و با b4a برنامه نویسی می کنم. راستش پرداخت درون برنامه ای بازارو بلد نیستم ( چون لازمم نشد و ایده خوبی پیدا نکردم که ازش استفاده کنم) اگر چیزی خوبی پیداکردم یاد میگیرمش (فک نکنم سخت باشه ) RE: ایده ای برای ساخت برنامه اندروید - هورداد - 09-16-2015 11:44 PM (09-16-2015 10:55 PM)reza.rs2 نوشته شده توسط: برنامه نویسیش رو چه طوری یاد گرفتی؟ کلاس رفتی یا از اینترنت گرفتی؟ یه مجموعه فوق العاده رو از پی سی دانلود، دانلود کردم و دارم براش زیرنویس تهیه میکنم بعضی از قسمت هاش رو هم دوبله کردم.کیفیت کارم زیاد بالا نیست اما به زودی دی وی دی اولش رو تموم میکنم و به رایگان توی پی سی دانلود و انجمن برای دانلود قرار خواهم داد و اگر شد در یک طرح ملی در گنجینه دانشگاه های ایران ذخیره اش میکنم RE: ایده ای برای ساخت برنامه اندروید - tan-graphic - 09-17-2015 11:06 AM ای بوکهای آموزش نرم افزار هم فکر کنم برا گوشی خوب باشه RE: ایده ای برای ساخت برنامه اندروید - tan-graphic - 09-17-2015 12:32 PM ولی اگه کسی نرم افزار میسازه من 1 نیازی حس کردم که تو نرم افزار ها ندیدمو از خیلی ها این ای کاش رو شنیدم برنامه های مثل جیب- کیف پول - حسابدار - پس انداز اینا همشون باید دستی اطلاعات توش وارد بشه ولی اگه اینجور برنامه ای به کارتهای بانکی و تراکنشهات وصل بشه و شب صورت حساب بهت بده و ما فقط هر تراکنش رو بنویسیم خرج چی شده خیلی راحتتره - من راستش خودم شبها تنبلیم میاد همه تراکنش هامو وارد برنامه کنم این سیستم تو نرم افزار کیف پول خود ویندوزفونها هستا ولی هم اینکه فارسی نیست و هم کارتهای بانکیه ما بهش متصل نمیشه RE: ایده ای برای ساخت برنامه اندروید - gvn00 - 09-17-2015 03:01 PM (09-17-2015 12:32 PM)tan-graphic نوشته شده توسط: ولی اگه کسی نرم افزار میسازه من 1 نیازی حس کردم که تو نرم افزار ها ندیدمو از خیلی ها این ای کاش رو شنیدم>_< من گفتم کتاب میسازم نه برنامه های سیستمی ^_^ یعنی برنامه هایی که در باره یه موضوع توضیح میده مثلان اموزش اشپزی این جور چیزا |