کارآفرینی - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: کارآفرین (/forumdisplay.php?fid=108) +--- انجمن: کارآفرینی (/forumdisplay.php?fid=21) +---- انجمن: طرح های کار آفرینی (/forumdisplay.php?fid=81) +---- موضوع: کارآفرینی (/showthread.php?tid=14081) |
کارآفرینی - Maryam. - 09-14-2015 12:27 PM با سلام خدمت دوستان برای تدریس خصوصی زبان چند ماهی هست اقدام کردم(از طریق آگهی همشهری و تراکت و ...) ولی نتیجه دلخواه رو نگرفتم... چجوری جذب شاگرد کنم ... ممنون میشم دیدگاههاتون رو ببینم RE: کارآفرینی - naaser7 - 09-15-2015 09:31 AM با سلام ضمن عرض خدا قوت اینکه نظرات ما حتی ممکنه از دید شما یا برای استفاده دور از عقل باشه ممکنه و نباید انتظار خاصی داشته باشید . توی همه کارها و امور زندگی این قانون حاکمه و اما ایده یک وبلاگ بزنید و برنامه بروز رسانیش را بریزید که مثل وعده غذایی روزی یک ساعت بهش اختصاص بدهید هر روز متن و آموزشی قرار دهید و 2روز هفته را با عنوان متن خاص و مهم تعیین کنید سعی کنید از مدیا در آموزش استفاده کنید کارت ویزیت بزنید و جمله ای روان و شاخص در آن درج کنید و آدرس وبلاگ را هم در کارت به عنوان ساپورت آموزشی و نمونه کار درج کنید به معرفی سبکها و کتب زبان و آموزشی بپردازید همه اینها و خیلی کارهای دیگر را در کنار همین روش بازاریابی سنتی خود داشته باشید تا به مرور وبلاگ شما استخوان ترکانده و خودی نشان دهد با توجه به فعالیت شما از 3 ماه تا یکسال طول می کشد تا مطرح شوید البته این وبلاگ لینک و رزومه خوبی برای شما خواهد شد البته چند مورد دیگر هم هست که باید انجام دهید و من الله التوفیق RE: کارآفرینی - Maryam. - 09-19-2015 04:17 PM (09-15-2015 09:31 AM)naaser7 نوشته شده توسط: با سلام RE: کارآفرینی - Maryam. - 09-19-2015 04:20 PM Ba Salam o Ehteram sepaas az pasokh e shoma hatman mavaredi k farmoodid ro emtehan mikonam va montazere rah karhaye ba'di e shoma hastam. ba sepaas e mojaddad |