دوستان شما از کدوم یک از سمینارهای اساتیدموفقیت استفاده کردید؟ - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: من اگر میلیاردر بشوم...! (/forumdisplay.php?fid=79) +--- موضوع: دوستان شما از کدوم یک از سمینارهای اساتیدموفقیت استفاده کردید؟ (/showthread.php?tid=14011) |
دوستان شما از کدوم یک از سمینارهای اساتیدموفقیت استفاده کردید؟ - ramin7 - 09-05-2015 09:48 PM با سلام خدمت دوستان سوالی که داشتم و میخواستم عزیزان پاسخ بدهن اینکه دوستان شما از کدوم یک از سمینارهای اساتیدموفقیت شرکت کردید؟ و یا از محصولاتشون استفاده کردید و چه اثراتی داشته؟ RE: دوستان شما از کدوم یک از سمینارهای اساتیدموفقیت استفاده کردید؟ - general-smit - 10-12-2015 11:11 PM نمیفروشیون؟ RE: دوستان شما از کدوم یک از سمینارهای اساتیدموفقیت استفاده کردید؟ - sinap - 10-13-2015 11:48 AM دوستان به جای اینکه وقت و پولتون رو بزارید واسه این سمینار ها که مطالبشون کپی مطالب سخنران ها و نویسنده های خارجی هست خودتون مطالعه تون رو افزایش بدید. شما با همون هزینه میتونید تعداد بسیار زیادی کتاب بخرید و بخونید و اصلا خدا رو چه دیدی شاید بعد از خوندن اون کتاب ها خودتون به فکر برگزاری سمینار افتادید بعد از مطالعه نیاز ها و حفره های شخصیتی و مهارتی خودتون رو پیدا خواهید کرد و در راستای رفع همونا میتونید برید پیش اساتید که فقط با طرز فکرشون آشنا بشید RE: دوستان شما از کدوم یک از سمینارهای اساتیدموفقیت استفاده کردید؟ - business_nuts - 04-10-2016 03:34 AM سلام دوستان عزیز از دوستان دیگه که سیمنارها و یا مطالب آموزشی اساتید موفقیت رو استفاده کردند ، در این تاپیک تجربه و نکات مثبت و منفی رو به بقیه دوستان کارآفرینی اعلام کنند. با تشکر فراوان از همه دوستان بزرگوار RE: دوستان شما از کدوم یک از سمینارهای اساتیدموفقیت استفاده کردید؟ - mah114 - 04-10-2016 10:36 PM میتونید توی نت سرچ کنید دانلود کلیپ های صوتی دکتر ازمندیان دانلود کلیپ صوتی سمینار موفقیت دکتر فرهنگ RE: دوستان شما از کدوم یک از سمینارهای اساتیدموفقیت استفاده کردید؟ - Skp - 04-12-2016 12:21 AM سمینار گذاشتن با حضور عمو شهرام جزایری ما نفهمیدیم یارو د... ه یا نخبه RE: دوستان شما از کدوم یک از سمینارهای اساتیدموفقیت استفاده کردید؟ - nshahriar - 12-07-2016 12:14 PM من سمینار زیاد نتونستم برم متاسفانه ولی مجله موفقیت و الان هم از کانال موفقیت دکتر حلت و ترکیبش با سخنان آقای سعیدپورندی و آقای افلاکی و هر مطلب که تو این زمینه به دستم برسه استفاده میکنم البته همیشه روشم این هست که قسمت هایی رو که به نظرم برای "من" قابل استفاده هست بر میدارم و به زندگیم تعمیم میدم ولی نکته اصلی نوشتن هست و پیگیری مداوم و بروز نگه داشتن اطلاعات . این 3 نکته خیلی مهمن RE: دوستان شما از کدوم یک از سمینارهای اساتیدموفقیت استفاده کردید؟ - jahanagahi - 12-07-2016 09:18 PM بیست سال قبل اولین سمینار دکتر علیرضا ازمندیان .فوق العاده موثر بود .برای اشنایی بیشتر میتوانید در کلاسهای رایگان ایشان شرکت کنید. |