سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
فعالیت در زمینه خشکبار - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: آموزشگاه میلیاردرها (/forumdisplay.php?fid=179)
+--- انجمن: مشاوران ویژه میلیاردرها (/forumdisplay.php?fid=188)
+--- موضوع: فعالیت در زمینه خشکبار (/showthread.php?tid=13973)

فعالیت در زمینه خشکبار - azh - 08-29-2015 11:06 PM

با عرض سلام و وقت بخیر

بنده امیر 28 ساله از تبریز هستم . باتوجه به علاقه ام به تجارت (صادرات ) مخصوصا در زمینه خشکبار و از طرفی واقع شدن در منطقه آذربایجان که به نوعی یک از قطب های خشکبار و آجیل نیز محسوب می گردد همچنین برخوردار بودن خشکبار از مزیت نسبی صادراتی ، قصد دارم که فعلا جهت کسب تجربه و آموزش در زمینه فوق الذکر کسب و کاری را هرچند در ابتدا کوچک و آزمایشی و به صورت بین شهری آغاز نمایم .
لازم به ذکر است :
1- هدف بنده خرید خشکبار از شهر ها و استان های مستعد مثلا کرمان ،استهبان ، تاکستان ، ملایر ،و..... و پخش محصولات در استان آذربایجان شرقی و همچنین بالعکس فروش محصولات استان آذربایجان شرقی در سایر شهر ها
2- بنده تا به حال تجربه ای در زمینه خشکبار نداشته اما چندین سال در زمینه تولید قطعات خودرو و خرید و فروش زمین فعالیت داشته ام
3- خواهشمندم ضمن راهنمایی و فرمایش نظرتان در مورد ایده بنده ، در صورت امکان منابعی را در جهت مطالعه در زمینه فوق الذکر به اینجانب معرفی فرمائید تا در کنار تحقیقات خود از آن ها در جهت افزایش اطلاعاتم استفاده نمایم .
قبلا از لطف و عنایت شما نهایت سپاس را دارم .
با تشکر

RE: فعالیت در زمینه خشکبار - amin02 - 09-07-2015 11:13 AM

سلام دوست عزیز
فکر خیلی خوبیه منم چن وقته تو همین فکرم به نظرم میشه از شرایط شهرمون استفاده کرد من ساکن کرمانم تو فکر خشک کردن پسته ام به نظرم فروشش خوبه شاید بتونیم از تجربه دوستان استفاده کنیم
سلام دوست عزیز
فکر خیلی خوبیه منم چن وقته تو همین فکرم به نظرم میشه از شرایط شهرمون استفاده کرد من ساکن کرمانم تو فکر خشک کردن پسته ام به نظرم فروشش خوبه شاید بتونیم از تجربه دوستان استفاده کنیم

RE: فعالیت در زمینه خشکبار - saeed_it83 - 09-13-2015 11:51 AM

سلام دوست عزیز به من پیام خصوصی بده من قزوینم و از تاکستان میتونم برات اطلاعات بدم اگر میتونی یه قیمت کشکش و ... را بگیر برام بفرست شاید بتونیم باهم کار کنیم