سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
لطفا راهنمایی کنین احتیاج دارم ب کمکتون - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105)
+--- انجمن: ما شروع کردیم! شما چطور؟ (/forumdisplay.php?fid=125)
+--- موضوع: لطفا راهنمایی کنین احتیاج دارم ب کمکتون (/showthread.php?tid=13961)

لطفا راهنمایی کنین احتیاج دارم ب کمکتون - sohrab096 - 08-28-2015 04:11 PM

سلام دوستان و بزرگواران بنده ساکن یکی از شهرای نزدیک ب تبریز هستم و تو ذهنم دارم یه مغازه باز کنم برا فروش انواع لوازم جانبی موبایل و کامپیوتر تو سطح شهر مغازه موبایل فروشی چنتایی هس و معمولا سرشون شلوغه ولی خیلی کم لوازم جانبی دارن و اصلا مغازه فروش لوازم جانبی نیس اجاره مغازه هم حدود 500 هس از اون ور هم واسه کلاسای تعمیرات موبیال ثبت نام کردم بنظرتون میتونم فقط از راه فروش لوازم جانبی با تبلیغات تو سطح شهر و قیمت مناسب موفق بشم الان بازار فروش اینجور کالا ها خوبه؟

RE: لطفا راهنمایی کنین احتیاج دارم ب کمکتون - ghasemhosseini - 08-28-2015 11:29 PM

(08-28-2015 04:11 PM)sohrab096 نوشته شده توسط:  سلام دوستان و بزرگواران بنده ساکن یکی از شهرای نزدیک ب تبریز هستم و تو ذهنم دارم یه مغازه باز کنم برا فروش انواع لوازم جانبی موبایل و کامپیوتر تو سطح شهر مغازه موبایل فروشی چنتایی هس و معمولا سرشون شلوغه ولی خیلی کم لوازم جانبی دارن و اصلا مغازه فروش لوازم جانبی نیس اجاره مغازه هم حدود 500 هس از اون ور هم واسه کلاسای تعمیرات موبیال ثبت نام کردم بنظرتون میتونم فقط از راه فروش لوازم جانبی با تبلیغات تو سطح شهر و قیمت مناسب موفق بشم الان بازار فروش اینجور کالا ها خوبه؟

سلام دوست عزیز
منم مثل شما میخوام یه همچین مغازه ای باز کنم
بستگی به مکان مغازه و پاخوری اون منطقه داره
خوبه که واسه کلاس تعمیرات موبایل ثبت نام کردی و حتما دوره اش رو برو و تعمیرات رو هم انجام بده چون سود تعمیرات هم زیاده و فعلا انگار بازار لوازم جانبی خوابیده
باید یه مدت هم انتظار سود دهی از مغازه رو نداشته باشی و اگه کرایه رو هم تو چند ماه اول در بیاره برد کردی
به این تاپیک هم سری بزن
http://forum.unc-co.ir/showthread.php?tid=13943

RE: لطفا راهنمایی کنین احتیاج دارم ب کمکتون - 1987 - 01-19-2016 03:49 PM

باید ببینی شهری که هستی پتانسیل این شغل رو داره یا نه
یکم بررسی کن ببین که اون مغازه ها چرا با اینکه سرشون شلوغه لوازم جانبی و... ندارن