دوستان کدوم شغل انتخاب کنم خودم گیج شدم - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: مشاوره با اساتید (/forumdisplay.php?fid=127) +--- موضوع: دوستان کدوم شغل انتخاب کنم خودم گیج شدم (/showthread.php?tid=13906) |
دوستان کدوم شغل انتخاب کنم خودم گیج شدم - yaser1 - 08-17-2015 07:24 PM سلام دوستان من 20 سالمه دپیلم دارم و در ازمون درجه داری افسری ارتش شرکت کردم و الان اسمم در اومده خودم چندان علاقه ای به نظامی بودن و از اون طرف می خوام وانت بخرم بیفتم تو خط خرید فروش میوه بازم تجربه شما از من بیشتر بنظرتون چیکار کنم برم نظام یا بمون بیرون کاسبی خودمو بکنم ؟ RE: دوستان کدوم شغل انتخاب کنم خودم گیج شدم - yaser1 - 08-18-2015 01:18 PM کسی از فامیلشون ارتشی هس راجعبه ش اطلاعات داره حقوق مزایا استخدام میشه شهر هم جور میدن یا دور افتاده نمی خوام برم بعد پیشمون بشم ؟ RE: دوستان کدوم شغل انتخاب کنم خودم گیج شدم - hamidirche2 - 09-07-2015 01:26 AM 20 سالته قدر سن رو بدون میوه رو ادامه بده رها هم نکن RE: دوستان کدوم شغل انتخاب کنم خودم گیج شدم - bahramgh - 09-08-2015 12:28 AM با سلام اگه میتونی برو میوه فروشی .بهتره .ولی میوه تک بیار . نه اینکه چند تا میوه با هم .. فقط از میدون میوه و تره بار بگیر اونم صبح زود برو ولی همون اول نخر ..قیمت بگیر و رد شو . در ساعتهای نزدیک ب طلوع خورشید شروع کن ب خریدن چون ارزون تر میشه ..مثلا موز اگه ساعت 5 صبح 3000 هزار باشه ساعت 6 صبح تا 1500 هم میتونی بخری .. ولی در فروختن انصاف بخرج بده تا خدا ب روزیت برکت بده ان شاالله موفق باشی RE: دوستان کدوم شغل انتخاب کنم خودم گیج شدم - saeed.5570 - 09-08-2015 08:18 AM من نظامیم .رفتنت بزرگترین اشتباهه.پیام بده بهم تا کامل بهت توضیح بدم |