فروش بسته لوازم التحریر - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: آموزشگاه میلیاردرها (/forumdisplay.php?fid=179) +--- انجمن: دپارتمان راه اندازی کسب و کار (/forumdisplay.php?fid=182) +--- موضوع: فروش بسته لوازم التحریر (/showthread.php?tid=13889) |
فروش بسته لوازم التحریر - neo - 08-15-2015 08:21 PM سلام خدمت همه دوستان عزیز من یه ایده به سرم زده گفتم اینجا مطرح کنم هم مشورت بگیرم هم راهنمایی هم شاید برای شماهاهم جالب باشه بتونیم اجراش کنیم. خب الان حدودا 1ماه مونده به مدرسه ها و دیگه کم کم خرید لوازم التحریر خونواده ها شرو میشه ایده من اینه که دونوع بسته معرفی کنیم یه بسته برای گروه ابتدایی تا متوسطه یه بسته هم برای دوره متوسطه توی این بسته ها هر چیزی که لازم برای این گروه قرار میدیم مثل انواع دفترچه خودکار مداد و..... و بعد تبلیع میکنیم تراکت پخش میکنیم و این دو بسته رو معرفی میکنیم به مردم بعد توی تراکت که لیست اقلام رو مینویسیم قیمت تکی همه رو جلوشون میزنیم و در پایین این لیست قیمت کل رو میزنیم بعد میزنیم که همه این اقلام با تخفیف ویژه به شما داده میشه و از قیمت کل یه مقدار کم میکنیم تا هرکسی دید ببینه که هم داره یه جا تمام وسایل مدرسه بچه شو میخره هم با قیمت مناسب براش در میاد ![]() به نظر شما چطور ایده ایه؟؟ لطفا همه نظر بدین یه ایده خود آخرش ازش دربیاریم بتونیم اوضاعمون رو بهتر کنیم ![]() RE: فروش بسته لوازم التحریر - mehre cyrus - 08-15-2015 08:46 PM به نظر من عالیه در نمایشگاه هم میتونید عرضه کنید . به ست کردن لوازم تحریر و دخترونه و پسرونه کردنشونم توجه کنید . موفق باشید RE: فروش بسته لوازم التحریر - neo - 08-15-2015 11:29 PM ممنون نظر خیلی خوبی بود. اگه مثلا تو تبلیغ بزنم ارسال با پیک هم هست چطوره؟؟؟ RE: فروش بسته لوازم التحریر - radd - 08-16-2015 03:37 AM فکرکنم چندسال پیش تونمایشگاه ها زده بودن این روش رو RE: فروش بسته لوازم التحریر - neo - 08-16-2015 06:08 AM مردم استقبال کرده بودن؟؟ RE: فروش بسته لوازم التحریر - radd - 08-16-2015 12:08 PM اون های که قشر ضعیف بودن میخریدن RE: فروش بسته لوازم التحریر - Gits - 08-20-2015 04:12 PM میتونید برای جذب مشتری واسه بسته بندی ها از طرح های گرافیکی کمک بگیرید |