لطفا نظر بدید:راه اندازی فروشگاه فروش زیور آلات و ساعت و لباس - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: مشاوره با اساتید (/forumdisplay.php?fid=127) +--- موضوع: لطفا نظر بدید:راه اندازی فروشگاه فروش زیور آلات و ساعت و لباس (/showthread.php?tid=13879) |
لطفا نظر بدید:راه اندازی فروشگاه فروش زیور آلات و ساعت و لباس - zainab71 - 08-14-2015 04:01 PM سلام من میخوام یه فروشگاه زیورآلات و ساعت ولباس راه بندازم میخواستم ببینم که نظر شما درباره این کاری که من میخواهم بزنم چیه؟ من یه وب سایت آماده و صفحه ایستاگرام و همه چی آماده برای تبلیغات دارم میخواهم ببینم برای راه اندازی این شغل چقدر باید سرمایه بذارم؟ به نظر شما این کار میگیره سودی توش هست یا نه؟!!! ![]() RE: لطفا نظر بدید:راه اندازی فروشگاه فروش زیور آلات و ساعت و لباس - roobimah - 08-14-2015 08:21 PM چرا نگیره؟ کار خوبیه به شرط اینکه کارتون خوب باشه و مشتری ازتون راضی باشه شما ساکن کجا هستید؟ RE: لطفا نظر بدید:راه اندازی فروشگاه فروش زیور آلات و ساعت و لباس - zainab71 - 08-14-2015 11:14 PM ساکن تهران هستم میخواستم ببینم اگه بخوام عمده خرید کنم کجای تهران باید برم؟؟ RE: لطفا نظر بدید:راه اندازی فروشگاه فروش زیور آلات و ساعت و لباس - hamidirche2 - 08-15-2015 12:20 AM من خودم تو صنف لوازم آرایش هستم .... الان رکود تقریبا شدیدی حاکم شده مقداری مردم برای این چیزها کمتر هزینه میکنند به نظر من از مواردی که فرمودید مثل زیور آلات و ساعت و لباس یک مورد را انتخاب کنید و تمرکز خود رو روی اون مورد قرار بدید چون جمع همه موارد شما رو دچار مشکل میکند یه صنف رو کامل تحقیق کنید هیچ عجله ای هم نداشته باشید به هر حال برای خرید مواردی که فرمودید بازار بزرگ تهران ( خیابان پانزده خرداد) بهترین مورد برای شما می باشد ..... زیور آلات بازار بزرگ بازار سلطانی و بازار جعفری و بازار بین الحرمین . ساعت راسته بازار بزرگ .... . پوشاک هم بازار کویتی ها و کوچه آهنگران .... به نظر متن حتی اگر پوشاک رو انتخاب کردید باز هم تخصصی تر کار کنید مثلا پوشاک بچه گانه . زنانه . مجلسی تونیک جین مردانه پیراهن تیشرت .یه موردش رو انتخاب کنید ... سرمایه هم بستگی به خودتون داره از چند میلیون تا چند میلیارد .... |