دستگاه های چندکاره (برای چاپ روی لیوان, پارچه, قاب موبایل) - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: کارهای عملی اعضا برای کسب درآمد (/forumdisplay.php?fid=48) +--- موضوع: دستگاه های چندکاره (برای چاپ روی لیوان, پارچه, قاب موبایل) (/showthread.php?tid=13847) صفحه ها: 1 2 |
دستگاه های چندکاره (برای چاپ روی لیوان, پارچه, قاب موبایل) - saeide149 - 08-10-2015 10:45 AM سلام دوستان به نظر شما خرید دستگاه های چندکاره (برای چاپ روی لیوان, پارچه, قاب موبایل) باصرفه است و آیا بازده اقتصادی دارد؟ لطفا من را راهنمایی کنید, بسیار ممنون RE: دستگاه های چندکاره (برای چاپ روی لیوان, پارچه, قاب موبایل) - KomakMikham - 08-10-2015 03:26 PM (08-10-2015 10:45 AM)saeide149 نوشته شده توسط: سلام اتفاقا منم خیلی به چاپ روی لباس و لیوان و... فکر می کردم تو اینترنت سرچ کردم دیدم یه سایتی به نام picuu (اگه اشتباه نکنم) هست که خوتون طراحی می کنید و یه سودی می کشید روش و بفروش می رسونید حتی صفحه اینستاگرامم زدم مشتری هم زیاد زنگ می زد ولی بیخیال شدم. حالا شما خبر دارید قیمت دستگاهس چقدره ؟ RE: دستگاه های چندکاره (برای چاپ روی لیوان, پارچه, قاب موبایل) - saeide149 - 08-10-2015 04:37 PM (08-10-2015 03:26 PM)KomakMikham نوشته شده توسط:(08-10-2015 10:45 AM)saeide149 نوشته شده توسط: RE: دستگاه های چندکاره (برای چاپ روی لیوان, پارچه, قاب موبایل) - naaser7 - 08-10-2015 04:42 PM با سلام حکایت دستگاه لیف اسکاچ شده یعنی اگر روش خاص جذب مشتری و تنوع کالای پر مخاطب نداشته باشید فقط یکی سود میبره و اونم فروشندشه البته اگر میدونید قرارداد تامین کالای تبلیغاتی می گیرید که فکر خوبیه البته تصور نه بلکه برید مشتریشو آماده کنید و بعد اقدام کنید از طرفی قیمت دستگاهها و کیفیتشون هم گولتون نزنه RE: دستگاه های چندکاره (برای چاپ روی لیوان, پارچه, قاب موبایل) - saeide149 - 08-11-2015 11:08 AM (08-10-2015 04:42 PM)naaser7 نوشته شده توسط: سلام RE: دستگاه های چندکاره (برای چاپ روی لیوان, پارچه, قاب موبایل) - naaser7 - 08-11-2015 06:40 PM با سلام مسئله اینه که شما چقدر در امر بازار و روابط اجتماعی تبحر دارید به این مسئله از چه دیدگاهی می نگرید و اینکه چگونه به این بازار راغب شده و برای بهتر و موفق شدن چه الگویی دارید. مقدار سرمایه و قدرت ریسک شما از موارد مهیه که به تنهایی می تونه شما را موفق یا زمینگیر کند سوالات بسیاری پیش میاد هدفتون اینه که از این راه کسب درآمد کنید و دارید روشهاشو یدا می کنید یا به دنبال راه و شغلی هستید که درآمد عایدتون کنه چه نشریه هایی می خونید و تا حالا چه بازار سنجی انجام دادید لیست تنوع محصولات ، هزینه و فضای مورد نیاز دستگاه های متنوع با قدرت تولید و امثالهم را تهیه و مطاله نموده اید برای تحقیق چقدر هزینه می کنید و آیا حار به سفر و هزینه های جانبی آن هستید؟ اینها برای ترساندن شما مطرح نمیشه بلکه به عکس و برای امیدوار و خوشحال کردن شماست که بتونید خیلی سریع برخی از راه را و اصولی بپیمایید چرا که وقتی می روید تحقیق و مشاوره هر چه از نظر معلومات و لیست قوی و غنی تر باشید به شما با دید محترمانه تر و جدی تری می نگرند و پاسخ های واقعی و کاملتری می دهند و من الله التوفیق RE: دستگاه های چندکاره (برای چاپ روی لیوان, پارچه, قاب موبایل) - imanahrami - 08-11-2015 08:07 PM با درود 1. باید ببینید تو شهر شما شما همچین دستگاهی هست و آیا فروش خوبی دارد؟ 2. خوب تحقیق کنید و اندیشه کنید که حتماً نیاز هست با همچین دستگاهی کسب و کار راه بندازید و آیا نمی شود با همین دستگاه دیگه گرفت. 3. به این نکته توجه کنید که همیشه یک دستگاه سود آوری زیادی ندارد و بعضی از شرکت ها این دستگاه رو کنار دستگاه دیگه میارن که بازار رو به سمت خودشون بکشن و شاید سود زیاد هم نکند. شرکت ها با اینکار می خوان به مشتری بگن که ما همه کار انجام می دیم و 100درصد شما همیشه به جایی میرید که با کمترین صرف وقت همه کارتون رو انجام بدین و این خودش یه تبلیغ واسه. شما می تونید یک دستگاه چاپ سیلک بخرین که فکر کنم همین حدود قیمت این دستگاه در بیاد و سودش هم خیلی خوبه فقط باید برین و مشترین جمع کنید مثلا برین دم سوپر مارکتی های و واسشون بگین می تونید رو پلاستیک های مغازه واسشون اسم مغازه و آدرس رو بزن و یا می تونید روی سررسید چاپ کنید خلاصه چاپ سیلک خوب درآمد داره و اقلام مصرفی خیلی ارزون در میاد. RE: دستگاه های چندکاره (برای چاپ روی لیوان, پارچه, قاب موبایل) - saeide149 - 08-12-2015 10:59 AM (08-11-2015 06:40 PM)naaser7 نوشته شده توسط: سلام RE: دستگاه های چندکاره (برای چاپ روی لیوان, پارچه, قاب موبایل) - saeide149 - 08-12-2015 11:10 AM (08-11-2015 08:07 PM)imanahrami نوشته شده توسط: سلام RE: دستگاه های چندکاره (برای چاپ روی لیوان, پارچه, قاب موبایل) - naaser7 - 08-13-2015 03:49 AM خوشبختانه شما سرمایه خوبی دارید و بسیار بیشتر از خیلی از ماها اینکه زبان خارجه را خوب بلدید و بصورت کاربردی هم استفاده کرده اید به تحصیلات خود نمی نازید و دست به کار ساده و حتی صنایع دستی زده اید حالا چند پیشنهاد که امیدوارم مورد استفاده واقع شوند * کمی روابط اجتماعی و مکالمه و ارائه اگر بلدید که بهتر و اگر نه با کمی مطالعه و تمرین در کمتر از یک ماه می توانید به عنوان مترجم و یا نماینده روابط عمومی و امثالهم با یک هتل و یا شرکتی که روابط و مشتریان خارجی دارند همکاری کنید * اگر می توانید با چند نفر همکاری و شراکت کنید و در زمینه پژوهش و یا فعالیت اقتصادی به فعالیت بپردازید. به دلیل تقسیم کار هم سرعت انجام بیشتر است و هم هم مقدار فشار و خستگی کمتر می شود و از طرفی قدرت مانور هم افزایش می یابد * شما حتی می توانید خیلی سریع یک شرکت زده و فعالیت اقتصادی مطرحی انجام دهید که به علت تحصیلات و مدارک تحصیلی همکارانتان از همان ابتدا رتبه خواهید داشت موارد بسیاره اما الان اینا به ذهنم می رسه ![]() و من الله التوفیق |