کمک پولم را خورده اند - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: کسب در آمد در ایران و دنیا (/forumdisplay.php?fid=1) +--- انجمن: راه های خلاف برای پول درآوردن (عبرت نامه) (/forumdisplay.php?fid=6) +--- موضوع: کمک پولم را خورده اند (/showthread.php?tid=13831) صفحه ها: 1 2 |
کمک پولم را خورده اند - hotdvd - 08-08-2015 11:06 AM سلام خدمت دوستان نازنین نمیدونم بخش مناسب رو انتخاب کرده ام یا نه به هر حال اسفند 93 یه مبلغی به یکی از دوستان که در تهران بود پولی دادم که توی بازار کار کنه و در سود و زیان شریکی باشیم که او قول سود را میداد نه ضرر 4 ماه سود رو بهم داد مشکل مالی داشتم میخواستم اصل پول رو بگیرم حالا سر کارم گذاشته هیچ مدرکی ازش ندارم فقط پول رو کارت به کارت کردم کسی از دوستام میتونه کمک کنه چه جوری میشه پول رو پس گرفت بنده شهرستان هستم و ایشان در تهران ممنون RE: کمک پولم را خورده اند - davaran - 08-08-2015 01:03 PM اگرمدرکی نداری خیلی سخت میشه ... قوانین هم در اینجور موارد اصلا پشتیبان شما نیستن .. اگه مبلغش بالاست فقط شاید ارزش داشته باشه یه جایی خفتش کنی و پولت رو بگیری وگرنه به عنوان یه تجربه در نظر بگیر که دیگه بی مدرک پول دست کسی ندی .. RE: کمک پولم را خورده اند - hitali - 08-08-2015 01:29 PM زیر پنج میلیون رو برو شورای حل اختلاف و بیشتر از این رو دادسرا.... با کپی فیش هم میتونی کاری کنی اما بهتره قبلش با زبون از ش یه دستخط بگیری که این پول رو گرفته و برمیگردونه...مثلا بگو برای بابا یا خانمت میخوای که میگن تو پول رو نمیدی اما میخوان مطمین بشن...یه همین چیزی اما در کل میشه کاری کرد... وکلا هم با بیست سی تومن مشاوره میدن RE: کمک پولم را خورده اند - hotdvd - 08-09-2015 10:38 AM ممنون از دوستان مبلغ 25 تومان هست RE: کمک پولم را خورده اند - tan-graphic - 08-09-2015 06:35 PM همسر منم دوبار با پولی که با زحمت جمع کردیم رو داد به فامیل و همین بلا سر پولمون اومد حالا بشین تا پولت پول بشه - 1قرون دوزار شاید برگردونن- تو فامیلم که نمیشه شکایت و شکایت کشی کرد- هرچی هم بهش گفتم آدم از باباشم رسید میگیره گوش نکردو گفت این کارا به شما ربطی نداره RE: کمک پولم را خورده اند - goldmen - 08-10-2015 12:30 PM (08-09-2015 06:35 PM)tan-graphic نوشته شده توسط: همسر منم دوبار با پولی که با زحمت جمع کردیم رو داد به فامیل و همین بلا سر پولمون اومد حالا بشین تا پولت پول بشه - 1قرون دوزار شاید برگردونن- تو فامیلم که نمیشه شکایت و شکایت کشی کرد- هرچی هم بهش گفتم آدم از باباشم رسید میگیره گوش نکردو گفت این کارا به شما ربطی نداره عجب همسری دارین شما............. RE: کمک پولم را خورده اند - شوییچی - 08-11-2015 12:07 PM یه چند ماه تا یکسالی باید بدویی ! مگر نقطه ضعفی چیزی داشته باشی ازش که بیاد پول رو بده. بهترین راهش اینه که بدی بکننش تو گونی !! خیلی راحت می گم ! راه قانونیش هم اینه که براش اظهار نامه بفرست و یک هفته بهش مهلت بده ، که به احتمال زیاد جوابی نمیده و همین باز به ضررشه. بعد دادخواست حقوقی تنظیم کن و دو سه تا شاهد (خونواده و اینها نباشن ترجیحا) جور کن و ازشون شهادت بگیر که از جریان قرض ادن شما اطلاع داشتن . البته باید یه 500-600 تومنی تمبر باطل کنی برای دادخواستت. RE: کمک پولم را خورده اند - davaran - 08-11-2015 02:06 PM (08-11-2015 12:07 PM)شوییچی نوشته شده توسط: یه چند ماه تا یکسالی باید بدویی ! این راه درسته RE: کمک پولم را خورده اند - hotdvd - 09-20-2015 11:06 AM رفتم خونه شون رو پیدا کردم یه قرارداد نوشتم تا 3 ماه دیگه پول رو بده ولی برای سودش دوباره داری بازی در میاره حالا چیکار میشه کرد؟ RE: کمک پولم را خورده اند - davaran - 09-20-2015 11:21 AM اصل پولت رو فعلا بگیر .. از قدیم می گن هر چی دادن بگیر بعد سر بقیه اش دعوا کن .. باید هم چک و سفته می گرفتی .. یا ماشینی خونه ای چیزی ازش بر میداشتی یه خورده پایین تر می فروختی ... سه ماه دیگه بگه ندارم مجبوری سه ماه دیگه صبر کنی .. یا خورد خورد میده نمی فهمی کجا رفت ... |