سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
در خواست راهنمایی برای راه اندازی کیف دوزی زنانه - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105)
+--- انجمن: مشاوره با اساتید (/forumdisplay.php?fid=127)
+---- انجمن: کار آفرینی (/forumdisplay.php?fid=130)
+---- موضوع: در خواست راهنمایی برای راه اندازی کیف دوزی زنانه (/showthread.php?tid=13825)

در خواست راهنمایی برای راه اندازی کیف دوزی زنانه - aali - 08-07-2015 06:50 PM

سلام از اساتید واعضاء با تجربه سایت می خواستم لطف کنن در مورد راه اندازی کار کیف دوزی من رو راهنمایی کنن من یک دوره کیف دوزی چرم با دست ویک دوره کیف دوزی با چرخ رو گذروندم کار تجربی در تولیدی رو نداشتم امکانش هم برای من نیست چون در شهر ما کارگاه تولیدی چندانی وجود نداره ولی می دونم بعضی مدلهارو همین الان هم میتونم خیلی خوب درست کنم از دوستان برای تمام جزءیات این کار راهنمایی می خواستم از تهیه لوازم اولیه تولید از نوع وتعدادچرخهای مناسب این کار که حتی چرم طبیعی رو هم بدوزه محل های تهیه چرم طبیعی ومصنوعی وحتی پارچه های برزنتی و غیره مناسب برای کیف و لوازم ویراق آلات مخصوص این کار و تمام جزءیاتی که میتونه به من در این کار کمک کنه از همه دوستان نهایت تشکر را دارم

RE: در خواست راهنمایی برای راه اندازی کیف دوزی زنانه - tavanaa - 08-12-2015 02:43 AM

(08-07-2015 06:50 PM)aali نوشته شده توسط:  سلام از اساتید واعضاء با تجربه سایت می خواستم لطف کنن در مورد راه اندازی کار کیف دوزی من رو راهنمایی کنن من یک دوره کیف دوزی چرم با دست ویک دوره کیف دوزی با چرخ رو گذروندم کار تجربی در تولیدی رو نداشتم امکانش هم برای من نیست چون در شهر ما کارگاه تولیدی چندانی وجود نداره ولی می دونم بعضی مدلهارو همین الان هم میتونم خیلی خوب درست کنم از دوستان برای تمام جزءیات این کار راهنمایی می خواستم از تهیه لوازم اولیه تولید از نوع وتعدادچرخهای مناسب این کار که حتی چرم طبیعی رو هم بدوزه محل های تهیه چرم طبیعی ومصنوعی وحتی پارچه های برزنتی و غیره مناسب برای کیف و لوازم ویراق آلات مخصوص این کار و تمام جزءیاتی که میتونه به من در این کار کمک کنه از همه دوستان نهایت تشکر را دارم

سلام. از چرخ هایی که برای دوختن چرم پرسیدید،اطلاعی ندارم اما در مورد خرید انواع چرم می توانید به بازار خیام تهران که قسمتی از آن مخصوص ابزار و یراق آلات چرم و همچنین انواع جنس های چرم است،مراجعه کنید.
با آرزوی موفقیت برای تو دوست عزیز

RE: در خواست راهنمایی برای راه اندازی کیف دوزی زنانه - Shadiii - 08-12-2015 05:23 PM

سلام دوست عزیز الان کار چرم دست دوز خیلی اشباع شده. سعی کنید اول بازارشو پیدا کنید و بعد اقدام کنید. چون من هم دقیقا درگیر جستجوی بازار هستم و به نتیجه ای نرسیدم متاسفانه

RE: در خواست راهنمایی برای راه اندازی کیف دوزی زنانه - tavanaa - 08-14-2015 02:46 AM

(08-12-2015 05:23 PM)Shadiii نوشته شده توسط:  سلام دوست عزیز الان کار چرم دست دوز خیلی اشباع شده. سعی کنید اول بازارشو پیدا کنید و بعد اقدام کنید. چون من هم دقیقا درگیر جستجوی بازار هستم و به نتیجه ای نرسیدم متاسفانه

سلام شادی خانم.بازار کیف چرمی بسیار گسترده است.اما چون به دلیل استفاده کردن از چرم طبیعی،قیمت تمام شده آن زیاد میشود همه قدرت خرید آن را ندارند.بهتر است برای فروش بهتر به مناطق که قدرت خرید بیشتری دارند بروید.من خودم دوستانی دارم که بسیار مشتری دارند در حدی که نمونه کارهای خود را هم به فروش رسانده اند
البته این کار نیاز به تنوع بالا-کیفیت بالا و بازاریابی خوب دارد.شما می توانید از طریق شبکه های اجتماعی بازاریابی کنید و یا برای ایام خاص مثل عیدنوروز و ... بصورت گسترده حراج بگذارید که مطمئنا فروش بالایی خواهید داشت