لطفا بخونید و هرچی به نظرتون میرسه بگید ممنون - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: آموزشگاه میلیاردرها (/forumdisplay.php?fid=179) +--- انجمن: دپارتمان راه اندازی کسب و کار (/forumdisplay.php?fid=182) +--- موضوع: لطفا بخونید و هرچی به نظرتون میرسه بگید ممنون (/showthread.php?tid=13784) |
لطفا بخونید و هرچی به نظرتون میرسه بگید ممنون - mehrdad.fooladvand - 08-01-2015 05:59 PM دوستان توی اصفهان میخوام یه کارگاه راه اندازی کنم نمیدونم چقد سرمایه برای شروع میخواد. ( به جز رهن مغازه کارگاهی) 1- ساخت درب آکاردیونی ( ضد سرقت لولایی تاشو ) 2- ساخت نرده بالای در و دیوار ( ساده یا شاخ گوزنی) 3- ساخت تخت خواب فلزی اینها هرکدوم چقد سرمایه میخوان ( دستگاهها و وسایل ) ممنون میشم راجع هر توضیحی که بدید چه فنی چه فروش چه بازاریابی چه هرچی نظر بدید ممنونم RE: لطفا بخونید و هرچی به نظرتون میرسه بگید ممنون - halbia - 08-02-2015 10:13 AM ببخشید دوست عزیز ولی فکر کنم باید اول یه چرخی میزدی تو شهرتون و میپرسیدی RE: لطفا بخونید و هرچی به نظرتون میرسه بگید ممنون - mehrdad.fooladvand - 08-02-2015 10:37 AM (08-02-2015 10:13 AM)halbia نوشته شده توسط: ببخشید دوست عزیز ولی فکر کنم باید اول یه چرخی میزدی تو شهرتون و میپرسیدی بیشتر توضیح میدید RE: لطفا بخونید و هرچی به نظرتون میرسه بگید ممنون - arash.alirezaei - 08-20-2017 10:13 AM (08-01-2015 05:59 PM)mehrdad.fooladvand نوشته شده توسط: دوستان توی اصفهان میخوام یه کارگاه راه اندازی کنم نمیدونم چقد سرمایه برای شروع میخواد. ( به جز رهن مغازه کارگاهی) سلام اول ببین بازار دارد و بعد اگر بازار داشت با هر سرمایه ای شروع کن موفق می شی موفقیت و ثروت |