سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
اطلاعات کامل در مورد کارگاه نبات سازی و شکر پنیر - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105)
+--- انجمن: مشاوره با اساتید (/forumdisplay.php?fid=127)
+---- انجمن: کار آفرینی (/forumdisplay.php?fid=130)
+---- موضوع: اطلاعات کامل در مورد کارگاه نبات سازی و شکر پنیر (/showthread.php?tid=13766)

اطلاعات کامل در مورد کارگاه نبات سازی و شکر پنیر - shanli - 07-28-2015 12:04 AM

سلام به همه دوستان
میخواستم در مورد نبات سازی و شکر پنیر دوستانی که توی این کار هستند از صفر تا 100 ش رو توضیح بدن فی سبیل الله 4yajuyo4yajuyo4yajuyo4yajuyo4yajuyo
باید بگم در شهر ما یا کلا میتونم بگم استان ما نبات سازی و شکر پنیر سازی اصلا وجود نداره و از شهرهای دیگه وارد میشه
هزینه دستگاه های تولیدی چقدر هستند قیمت روز ؟
هزینه مواد اولیه مثل شکر و احیانا زعفران در صورتی که واقعا از زعفران در تهیه نبات استفاده بشه اسانس های دیگه ای که استفاده میشه من جمله دارچین و یا میشه استفاده کرد.
پروسه کار چقد زمان میبره؟ منظورم از ب بسم الله که شکر و آب قاطی میشن تا محصول نهایی زعفران تولید شده ؟ چند روز طول میکشه؟
برای شکر پنیر سازی چطور؟
برای تولید در مقدار کم برای شروع و کشش بازار و شکست احتمالی و ضرر کمتر چقدر هزینه باید بذارم کنار؟در هر مورد هم نبات و هم شکر پنیر لطفا جواب بدین ، میتونم با امکانات موجود در خونه این کار رو راه بندازم؟
شکر پنیر سود زیادی داره یا نبات؟
با توجه به اینکه در شهر ما و چه در دور و اطراف کارگاهی موجود نیست تا استاد کار و یا حتی کارگر برای این کار استخدام کنم و همچنین هزینه اضافی در مرحله اول داره میخوام شخصا این کار رو انجام بدم نیاز به فرمول و یکم راهنمایی دارم
هر یک از دوستانی که در این کار هستند اگر کمکی میتونن بکنن خیلی خوشحال میشم
در بد وضعیتی هستم و ازدواج کردم از طرفی هم دانشجوام نمیتونم حتی شاگردی کنم توی حرفه ای
به این کار هم علاقه زیادی دارم از طرفی چون هنوز تولید کننده ای نیست دور و اطراف به نظرم میتونه سود ده باشه همچنین میخوام اقلا توی شهر خودمون در این حرفه اسم و رسمی داشته باشم
از دوستانی که بتونن کمکم کنن توی این مورد بسیار سپاس گذارم

RE: اطلاعات کامل در مورد کارگاه نبات سازی و شکر پنیر - جواد فاضلان - 07-28-2015 02:03 AM

سلام دوست عزیز درمورد نبات سازی می تونی تو اینترنت یک طرح توجیهی بخری قیمت وسایل و وسایل ابنبات سازی را اگر خواستی تلفن یکی از سازنده ان دارم می تونی بدهم تا بپرسی در مورد نبات بعد از درست کردن شربت ان حدودا سه تا 4 روز طول می کشه در ضمن بسته به اب و هوا منطقه هم دارد

RE: اطلاعات کامل در مورد کارگاه نبات سازی و شکر پنیر - shanli - 07-28-2015 01:16 PM

(07-28-2015 02:03 AM)جواد فاضلان نوشته شده توسط:  سلام دوست عزیز درمورد نبات سازی می تونی تو اینترنت یک طرح توجیهی بخری قیمت وسایل و وسایل ابنبات سازی را اگر خواستی تلفن یکی از سازنده ان دارم می تونی بدهم تا بپرسی در مورد نبات بعد از درست کردن شربت ان حدودا سه تا 4 روز طول می کشه در ضمن بسته به اب و هوا منطقه هم دارد

با سپاس دوست عزیز
شماره تلفن رو لطف کنین ممنون میشم
آب و هوای شهر ما خشک هستش و گرم

RE: اطلاعات کامل در مورد کارگاه نبات سازی و شکر پنیر - 2001694105 - 06-10-2016 03:52 PM

سلام.منم دوست دارم همچین کارگاهی راه بندازم.ولی کسی نیست که آموزش بهم بده.در ضمن من ساکن جنوب هستم.نمیدونم جواب میده یا نه؟

RE: اطلاعات کامل در مورد کارگاه نبات سازی و شکر پنیر - h-blade - 06-10-2016 06:20 PM

این شغل اسمش آسونه ولی به شدت تجربه محوره......
پیشنهاد میکنم حداقل یک سال یا بهتر دوسال جایی شاگردی کنید.