بسته بندی مغز گردو - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: مشاوره با اساتید (/forumdisplay.php?fid=127) +---- انجمن: کار آفرینی (/forumdisplay.php?fid=130) +---- موضوع: بسته بندی مغز گردو (/showthread.php?tid=13765) |
بسته بندی مغز گردو - bidoki - 07-27-2015 09:53 PM با سلام کسی قیمت روز مغز گردو در تهران را داره؟ نظر دوستان در مورد بسته بندی مغز گردو و پخش در سوپر مارکت ها چی است؟ RE: بسته بندی مغز گردو - rezax01 - 07-27-2015 10:55 PM اره عالی هست اگر بتونی گردو با کیفیت با قیمت مناسب گیر بیاری مغز گردو با خود گردو اختلاف قیمت خیلی زیادی داره RE: بسته بندی مغز گردو - مصطفي صادقي - 08-15-2015 11:43 AM سلام كار خوبيه من تو كار اجيل و خشكبار هستم اگر بخوايد ميتونم بارتونو تهيه كنم با قيمت مناسب.بار دو صورت خارجي كه اكثرا از كشور شيلي با ظاهري عالي سفيد ولي مزه واقعي گردو نداره فقظ شكل داره و بار ايراني داري طعم مطلوب وعالي هست ولي از نظر ظاهر به بار خارجي نميرسه.البته من جنس هاي ديگه اي هم براتون دارم كه ميتونيد به صورت بسته بندي بفروشيد.اگر تمايل داشتين پيام بزاريد باتشكر RE: بسته بندی مغز گردو - davaran - 08-15-2015 12:10 PM کار خیلی عالیه .. خشکپاک که الان بسته بندی خشکبارش کل فروشگاه های بزرگ تهران را گرفته چند سال پیش از چها رراه مولوی یه کارتن یه کارتن گردو میخرید و بسته بندی می کرد و به سوپری ها میفروخت ... RE: بسته بندی مغز گردو - Danial_Javadi - 08-15-2015 01:06 PM سلام اگر بازار قبضه نشده باشه، و رقبای سرسختی نداشته باشین،حساب کتاب و مشورت های لازم رو انجام بدین و هرچه زودتر شروع کنین. انشاا... که موفق میشین. RE: بسته بندی مغز گردو - مصطفي صادقي - 08-15-2015 01:50 PM (08-15-2015 12:10 PM)davaran نوشته شده توسط: کار خیلی عالیه .. خشکپاک که الان بسته بندی خشکبارش کل فروشگاه های بزرگ تهران را گرفته چند سال پیش از چها رراه مولوی یه کارتن یه کارتن گردو میخرید و بسته بندی می کرد و به سوپری ها میفروخت ...باوركن من شركت سراغ دارم اول توي مغازه اجاره اي پوفيلا(به قول خودمون چس فيل! ![]() RE: بسته بندی مغز گردو - radd - 08-15-2015 09:17 PM سلام بهترین گردو تضمینی میتونم بهتون بدم کیلوی 21هزارتومان هرکس خواست پیام بده البته برداشت بعد مهرماه |