تولید کفش با ایده های تازه - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: کسب در آمد در ایران و دنیا (/forumdisplay.php?fid=1) +--- انجمن: ایده های ساده برای کسب درآمد و یافتن شریک شغلی (/forumdisplay.php?fid=27) +--- موضوع: تولید کفش با ایده های تازه (/showthread.php?tid=13749) |
تولید کفش با ایده های تازه - ashena_73 - 07-23-2015 06:47 PM امروز خیلی حالم گرفته بود چند وقتیه دنبال شروع یه کار درست و حسابی هستم سختیش برام مهم نیست ، فقط میخوام نتیجه بده و بشه بزرگش کرد یه آگهی دیدم که یه تولیدی کفش داره تمام لوازمش رو میفروشه تماس گرفتم و پرسیدم گفتم تمام وسایلش تکمیله و قیمت تخمینی همشون 15 16 میلیون تومنه... یه سری هم مواد اولیه داشت. من فوقش بتونم 4 تومن جور بکنم...حالا شاید بقیه شو با وام و قرض و هزار تا بدبختی بتونم جور کنم... ولی میخوام از کسایی که تجربه دارن بپرسم ( چون هیچ تجربه ای ندارم و میخوام از صفر شروع کنم) به نظر شما میشه این تولیدی کفش رو تحویل گرفت و مثلا با پشتکار ، بازاریابی خیلی قوی و ایده های جدید و طرح های نو برای کفش ها یه تولید موفق رو شروع کرد و حتی به یه برند معروف تبدیل شد؟ ممنون RE: تولید کفش با ایده های تازه - rezax01 - 07-23-2015 08:07 PM اگر با این کار اشنایی نداری عجله نکن دست زیاده حواست باشه - ولی صد در صد با پشتکار و ایده های جدید میشه موفق شد RE: تولید کفش با ایده های تازه - hatef.hashemi - 11-26-2015 02:30 AM (07-23-2015 06:47 PM)ashena_73 نوشته شده توسط: امروز خیلی حالم گرفته بود دوست من چون تجربه نداری اصلا اینکارو نکن.چون اگه یک درصد احتمال کسب درآمد بود طرف نمیفروخت.یا اگ میفروخت به دوست و اشنا میداد |