سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
چه کاری رو شروع کنم که بعد از 5-6 سال پولدار بشم؟ ؟ - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: کارآفرین (/forumdisplay.php?fid=108)
+--- انجمن: کارآفرینی (/forumdisplay.php?fid=21)
+--- موضوع: چه کاری رو شروع کنم که بعد از 5-6 سال پولدار بشم؟ ؟ (/showthread.php?tid=13732)

چه کاری رو شروع کنم که بعد از 5-6 سال پولدار بشم؟ ؟ - elham202 - 07-20-2015 07:37 PM

سلام به همگی

به نظر افراد صاحب نظر، بر روی چه موضوعی بهتر هست از الان سرمایه گذاری داشته باشم تا بتونم بعد از 5-6 سال،ماهی 50 تومن درآمد داشته باشم ؟ وقت و انرژیم رو روی چه موضوعی متمرکز کنم ؟

ممنون

RE: چه کاری رو شروع کنم که بعد از 5-6 سال پولدار بشم؟ ؟ - reza.rs - 07-20-2015 11:35 PM

روی تخصص دانش و مهارت در زمینه ای که دوست داری و بهش علاقه داری. چیزی که اگر صبح تا شب روش کار کنی خسته نشی و لذت ببری. مثلا من از صبح تا الان دارم مقاله آموزشی در مورد سئو و کسب و کار اینترنتی می خونم. کلا به کامپیوتر و همه مشتقاتش و همین طور تبلیغات و بازاریابی علاقه دارم. حالا شما به چی علاقه داری؟

RE: چه کاری رو شروع کنم که بعد از 5-6 سال پولدار بشم؟ ؟ - mostafa7063 - 07-22-2015 12:08 AM

(07-20-2015 07:37 PM)elham202 نوشته شده توسط:  سلام به همگی

به نظر افراد صاحب نظر، بر روی چه موضوعی بهتر هست از الان سرمایه گذاری داشته باشم تا بتونم بعد از 5-6 سال،ماهی 50 تومن درآمد داشته باشم ؟ وقت و انرژیم رو روی چه موضوعی متمرکز کنم ؟

ممنون
در آمد بالا سرمایه فوق العاده زیاد میخواد خودم زدم کسب دلاری