سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
کمک جهت فروش کارگاه خانگی - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: کسب در آمد در ایران و دنیا (/forumdisplay.php?fid=1)
+--- انجمن: ایده های ساده برای کسب درآمد و یافتن شریک شغلی (/forumdisplay.php?fid=27)
+--- موضوع: کمک جهت فروش کارگاه خانگی (/showthread.php?tid=13626)

صفحه ها: 1 2

کمک جهت فروش کارگاه خانگی - rm123 - 07-04-2015 12:20 AM

تقریبا یک ماه قبل از نوروز 94 بود که برادرم از من در مورد کاری پاره وقت که درآمد ناچیزی برای خرید شب عید فراهم کند راهنمایی خواست . بعد از مطرح کردن چند گزینه ، با توجه به آشنایی قبلی من با پخش مواد غذایی و همچنین آشنایی ایشان با فن بازاریابی ، تصمیم به بسته بندی یک نوع از مواد غذایی گرفتیم ( مثلا پسته ) . هدف ما کسب درآمدی حدود 500 تا یک میلیون تومان در یک ماه جهت هردو نفرمان بود . مقداری پسته ( محصول اصلی پسته نبود ) تهیه و بسته بندی کردیم . حدود 300 هزار تومان . ظرف مدت 30 دقیقه محصول فروش رفت . برای بار دوم مبلغ یک میلیون تومان خرید و بسته بندی انجام شد و آن هم سریعا فروش رفت . و در مرتبه سوم مبلغ دو میلیون تومان . با توجه به حاشیه سود 30 درصدی ، تقریبا به هدفمان رسیدیم . با توجه به امتحانات بعد از عید ، کار به مدت دو ماه تعطیل شد . در طی این مدت با فراهم کردن سرمایه ای مناسب ، توانستیم بازخورد بسیار مناسبی از کار بدست آوردیم

با توجه به اینکه قصد ادامه کار را نداشتیم و از طرفی برادرم هم به عللی قادر به ادامه کار نبود ، تصمیم به فروش این تجربه دارم

به نظر شما آیا راهی برای فروش این ایده یا شراکت در آن وجود دارد ؟

ممنون

RE: کمک جهت فروش کارگاه خانگی - حسین انصاری21 - 07-18-2015 01:48 PM

سلام دوست گرامی هیچ کس حاضر نمی باشد قبل از تست ایده پولی در قبالش بدهد
من خودم ایده پرداز هستم اما چون کسی حاضر به پول دادن نیست مجبورم به صورت رایگان در اختیارشان بگذارم اما شاید بتوانم واسه ارتقا سطح کارت بصورت وسیع بهت کمک کنم 09130015925

RE: کمک جهت فروش کارگاه خانگی - rm123 - 07-19-2015 12:09 AM

خود کار نیاز به توضیح و معرفی نداره ،
1 _ تهیه مقداری محصول
2 _ بسته بندی
3 _ بازاریابی و فروش

اما ریزه کاری های کار ، مثل انتخاب نوع محصول ، محل تهیه محصول ، نحوه بسته بندی و نحوه بازاریابی ، را باید به تدریج یادگرفت

ما کاملا این راهها را رفتیم . در ماه آخر با تهیه سرمایه 5 میلیونی و 3 میلیون هم نسیه ، و تکرار این عمل در 20 روز ، سودی معادل 3/500/000 تومان در یک ماه کسب کردیم

مزایای این کار عدم نیاز به سرمایه زیاد ، عدم ریسک حتی در نگهداری محصول ، عدم نیاز به محل بزرگ و مخصوص ، عدم نیاز به پروانه کسب و بهداشت ، عدم پرداخت سرمایه برای خرید لوازم اولیه می باشد . همچنین این کار ، کاری پاره وقت بوده و با صرف زمانی حدود 4 ساعت یا کمتر در روز ، می توان به درآمدی حدود 4 تا 5 میلیون در ماه دست یافت

باز هم اگر سوالی بود در خدمت هستم

RE: کمک جهت فروش کارگاه خانگی - جواد فاضلان - 07-19-2015 02:38 AM

(07-18-2015 01:48 PM)حسین انصاری21 نوشته شده توسط:  سلام دوست گرامی هیچ کس حاضر نمی باشد قبل از تست ایده پولی در قبالش بدهد
من خودم ایده پرداز هستم اما چون کسی حاضر به پول دادن نیست مجبورم به صورت رایگان در اختیارشان بگذارم اما شاید بتوانم واسه ارتقا سطح کارت بصورت وسیع بهت کمک کنم 09130015925

سلام شما در یزد هستی من در گلستان شراکت که غیر ممکن حالا چندتا ازایده هات میدهی به ما

RE: کمک جهت فروش کارگاه خانگی - حسین انصاری21 - 07-19-2015 10:14 AM

اقای فاضلان لطف کنید موضوعی که در رابطه با اون ایده می خواید را ذکر کنید

RE: کمک جهت فروش کارگاه خانگی - ناصر جعفرپور - 07-20-2015 01:41 AM

اقا لطفا این ایده رو به من هم بدید ممنون میشم! منم یه کار نیمه وقت در منزل میخوام ره بندازم

RE: کمک جهت فروش کارگاه خانگی - جواد فاضلان - 07-22-2015 04:45 PM

مثلا در مورد یک کارگاه مشاغل خانگی

RE: کمک جهت فروش کارگاه خانگی - ناصر جعفرپور - 07-22-2015 05:13 PM

سلام اقایون
یه ایده هم به من بدید.یادر مورد قند خرد کنی بگین.میشه بدون مجوز بهداشت وپروانه کسب کار کرد؟

RE: کمک جهت فروش کارگاه خانگی - rezax01 - 07-22-2015 10:30 PM

با سلام
دوست عزیز چند سوال دارم ممنون میشم پاسخ بدید
اول اینکه شرایط هر شهری فرق میکنه
شما نگفتید این محصول رو خودتون میفروشید،حالت دستفروشی داره ؟ یا بازاریابی میکنید و به مغازه دار ها میدید؟
چون گفتید 30 دقیقه این فرض پیش میاد که یک نفر تمام محصول شما رو یکجا خریداری کرده
2- بسته بندی هر محصولی رو میتوان در خانه انجام داد ولی مهم ترین چیز بازار فروش این محصول است ایا بستگی به موقعیت مکانی شهر و زندگی شما دارد یا خیر؟ واینکه این محصول ویژه شب عید است ایا؟
من حاضرم خریداری کنم اگر تضمین میدید درامد داشته باشه
شماره تماستون رو برام بفرستید صحبت کنیم
باتشکر

RE: کمک جهت فروش کارگاه خانگی - جواد فاضلان - 07-22-2015 10:33 PM

(07-22-2015 05:13 PM)ناصر جعفرپور نوشته شده توسط:  سلام اقایون
یه ایده هم به من بدید.یادر مورد قند خرد کنی بگین.میشه بدون مجوز بهداشت وپروانه کسب کار کرد؟

سلام حتما مجوز می خواهد در ضمن تحقیقاتی که من کردم نشان می دهد. کاار به صرف ای نیست