کدام حیوان را برای پرورش انتخاب کنم؟ - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: آموزشگاه میلیاردرها (/forumdisplay.php?fid=179) +--- انجمن: دپارتمان راه اندازی کسب و کار (/forumdisplay.php?fid=182) +--- موضوع: کدام حیوان را برای پرورش انتخاب کنم؟ (/showthread.php?tid=13621) |
کدام حیوان را برای پرورش انتخاب کنم؟ - m.rezapour - 07-02-2015 10:15 PM سلام زمینی حدود 1 هکتار در اختیار داریم که چند سال پیش به صورت سوله بندی شده برای پرورش گاو و گوسفند ساخته شد تا امسال که تصمیم به کار گرفتیم هیچ عملی در آن صورت نگرفته! هیچ اطلاعاتی در این زمینه ندارم و پرورش هر نوع حیوانی در این زمین انجام پذیر است (حتی دارای استخر برای پرورش ماهی) چون هیچ اطلاعاتی در این زمینه ندارم و تقریبا تمامی اطلاعاتی که تا الان به دست اوردم از طریق این انجمن و سوالات مشابه بوده این تاپیک رو ساختم تا از شما عزیزان کمک بگیرم... با تحقیقاتی که کردم مثل اینکه الان پرورش بوقلمون چون مقاوم تر از حیوانات دیگر هست و سریع تر به نتیجه میرسه بهتره! آیا شما هم موافق این موضوع هستید؟ یکی از دوستان پروار کردن گوسفند رو پیشنهاد داده، که یه تاپیک در انجمن دیدم ولی نتیجه از طرف صاحب تاپیک نوشته نشده بود! نظر شما در این زمینه چی هست؟ هدف : راه اندازی کار => بازدهی بالاتر ، بی دردسر تر، با زمان کمتر نیاز ها : گرفتن ایده از شما عزیزان برای شروع کار + شخص کننده در محل کار پیشاپیش ممنون RE: کدام حیوان را برای پرورش انتخاب کنم؟ - حامد یزدی - 07-03-2015 11:41 AM دوست عزیز یه پیشنهاد خوبی واست دارم "پرورش اسب و الاغ" شیر الاغ یکی از گرانترین شیرهای دنیاست با کلی خاصیت یه بطری کوچیک 300 سی سی رو قریب 50 هزار تومان میفروشن ! است هم هم برای پرورش نژادی سود آوره که نیاز به سرمایه اولیه بالایی داره و هم برای شیر دهی امیدوارم موفق یاشید RE: کدام حیوان را برای پرورش انتخاب کنم؟ - lvlahyar - 09-07-2015 07:28 PM سلام. پرورش بوقلمون هزینه بالایی داره تجربه زیادی هم میخواد و همینطور اگر مجوز نداشته باشین نه بهتون جوجه میدن نه میتونید محصولتون رو به کشتارگاه عرضه کنید. و مشکل دیگه اینه که همه جا کشتارگاه بوقلمون نیست و شما مجبورید برای فروش بفرستید به شهر های دیگه و احتمال داره تلفات زیادی متحمل بشید. |