شروع ایده و نیاز به راهنمایی - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: کارهای عملی اعضا برای کسب درآمد (/forumdisplay.php?fid=48) +---- انجمن: ایده ها (/forumdisplay.php?fid=57) +---- موضوع: شروع ایده و نیاز به راهنمایی (/showthread.php?tid=13552) صفحه ها: 1 2 |
شروع ایده و نیاز به راهنمایی - ehsansweet - 06-23-2015 03:09 PM با سلام به همه عزیزان و اعضای محترم سایت . اول از همه یه تشکر از مدیران سایت که سایتی به این خوبی تو این وضع اقتصادی خراب مملکت به وجود آورده و مدیریت میکنند بکنم . من در شهر بندر گناوه هستم که میشه گفت ارزان ترین جنس های چینی و خارجی رو نسبت به کل شهرهای ایران وارد میکند ولی متاسفانه برای اینکه بتوان به این حرفه روی آورد سرمایه هنگفتی میخواهد . ( فقط عمده فروش ها سود میبرند حداقل سرمایه هم بالای دویست میلیون هست ) بنده یک سایت طراحی کرده ام و اقدام به فروش محصولاتی مثل لوازم آشپزخانه ، صوتی تصویری ، لپ تاپ و ... به صورت واسطه کرده ام ( هنوز محصولات را قرار نداده ام ) یعنی بعد از ثبت سفارش توسط مشتری جنس را از عمده فروش ها تهیه کرده و برای مشتری ارسال می نمایم . به نظر خودم به علت روابطی که با عمده فروش های شهر دارم ( زیر قیمت عمده جنس را میتوانم تهیه کنم ) آینده خوبی خواهد داشت . دو تا سوال داشتم و نظر دوستان باتجربه تر را میخواستم در این زمینه بدانم . اول اینکه آیا این ایده خوبه با توجه به موقعیت شهر بنده ؟ ایده بهتری دارید ؟ دوم اینکه من میتوانم هر جنسی را از چین یا دوبی تهیه کرده و بدون گمرکی تضمینی وارد کنم آیا جنسی هست که با سرمایه کم بشه وارد کرد و بازار خوبی داشته باشد ؟ کرایه حمل از دوبی تا اینجا ناچیزه . پیشنهادی در این زمینه هم دارید بفرمایید خوشحال می شوم . RE: شروع ایده و نیاز به راهنمایی - dehqhani - 06-23-2015 03:46 PM سلام امکانش هست آدرس سایتتون را اینجا بگید . RE: شروع ایده و نیاز به راهنمایی - rezakakaei - 06-23-2015 07:02 PM سلام من توی کار خودم میتونم کمکت کنم کامپیوتر چند وقت پیش بچها میخواستند قاچاقی حدود 50 میلیون کابل وارد کنند البته نه کابل بزرگ یا چیزی کابل برق کامپیوتر کابل sata کابل برق sata و کابلهای مصرفی سود عالی به نظر من داخلش بود چون قیمت کابل گرفتیم به پول ما در اومد هر کابل برق 300 تک تومنی بهترین جنسش اینجا خرید عمده فروش 2100 تا 1900 متغیر بود حدود 6 تا 7 برابر بود!!! RE: شروع ایده و نیاز به راهنمایی - حامد یزدی - 06-23-2015 10:44 PM (06-23-2015 07:02 PM)rezakakaei نوشته شده توسط: سلام من توی کار خودم میتونم کمکت کنم کامپیوتر سلام هنوزم این قیمت ها هست اگه هست به من اطلاع بدین تشکر RE: شروع ایده و نیاز به راهنمایی - meisam1394 - 06-24-2015 12:40 PM سلام من مهندس مکانیک سیالات کارشناس ارشد مهندسی مکانیک ساخت و تولید هستم میخوام تو زمینه تاسیسات ساختمان در بخش مهندس مشاور ( نظارت و طراحی ) فعالیت کنم.ولی نمیدونم باید از کجا و چجوری شروع کنم لطفا منو راهنمایی کنید متشکرم RE: شروع ایده و نیاز به راهنمایی - ehsansweet - 06-25-2015 04:17 PM (06-23-2015 07:02 PM)rezakakaei نوشته شده توسط: سلام من توی کار خودم میتونم کمکت کنم کامپیوتر سلام ممنون از راهنمایی ولی تو شهر خودم به علت جمعیت کم مصرف کامپیوتری خیلی کمه باید بتونم بازار مصرف تو شهرهای دیگه پیدا کنم . راه حلی دارید ؟ بعد چقدر بیارم خوبه و فروش داره ؟ مثلا ده میلیون بیست میلیون ؟ جنس های دیگری هم پیشنهاد می دهید ؟ RE: شروع ایده و نیاز به راهنمایی - rezakakaei - 06-25-2015 06:41 PM (06-25-2015 04:17 PM)ehsansweet نوشته شده توسط:(06-23-2015 07:02 PM)rezakakaei نوشته شده توسط: سلام من توی کار خودم میتونم کمکت کنم کامپیوتر پیدا کردن بازار تو شهرهای دیگه درسته یکم مشکله ولی راه حلش یک سفره وقتی بری شهری و یک بار بهشون حضوری جنسی بفروشی و قیمتت را ببینند مناسب مطمعا خریدار میشند ببین کابل مصرفی به نظرم روی این کار کنید واقعا عالیه چون هزینه پایین داره و سود بالا شما باید تنها کاری که بکنی اینه قیمت روز این اجناس بگیری منطقه خودت بعد به چنتا از بچهای این انجمن (مثلا من داخل اصفهان) قیمت شهر خودشونا بهت بدن ببین تفاوت قیمتت چطوریه خودت متوجه میشی چه سود بزرگی داره این کار خود من به نوبه اولی هستم قیمت خوب باشه بدونم رو مرز 4 یا 5 تومن جنس میخوام ولی قیمت مناسب !!!! RE: شروع ایده و نیاز به راهنمایی - حامد یزدی - 06-25-2015 09:21 PM هنوز کسی پیدا نشد وارد کننده این کابلهای باشه ؟ RE: شروع ایده و نیاز به راهنمایی - ehsansweet - 06-26-2015 01:14 AM پیدا کردن بازار تو شهرهای دیگه درسته یکم مشکله ولی راه حلش یک سفره وقتی بری شهری و یک بار بهشون حضوری جنسی بفروشی و قیمتت را ببینند مناسب مطمعا خریدار میشند ببین کابل مصرفی به نظرم روی این کار کنید واقعا عالیه چون هزینه پایین داره و سود بالا شما باید تنها کاری که بکنی اینه قیمت روز این اجناس بگیری منطقه خودت بعد به چنتا از بچهای این انجمن (مثلا من داخل اصفهان) قیمت شهر خودشونا بهت بدن ببین تفاوت قیمتت چطوریه خودت متوجه میشی چه سود بزرگی داره این کار خود من به نوبه اولی هستم قیمت خوب باشه بدونم رو مرز 4 یا 5 تومن جنس میخوام ولی قیمت مناسب !!!! [/quote] ممنون از راهنمایی فکر می کنم حق با شما باشه سفر به شهرهای دیگه خیلی تاثیر داره . حتما پیگیر میشم تا قیمت دبی رو بدست بیارم . قیمت چین رو گرفتم عالیه مثلا کابل یک متری میکرو یو اس بی 450 تومن در میاد البته بدون کرایه ولی زیر یه کانتینر نداشته باشی سخته جا به جایی از چین تا دبی ( یا باید یکی از چین کانتینر بزنه کنارش اجناس منم بالفرض مثال با خودش بیاره که فعلا مقدور نیست ) . قیمت دبی رو گرفتم بعد از مشورت با شما دوستان اقدام خواهم کرد . RE: شروع ایده و نیاز به راهنمایی - مهدی نجیب زادگان - 07-19-2015 11:56 PM سلام دوست من من لوازم آرایشی میخوام به صورت عمده برام میتونی جور کنی .آدرس سایت لطفا سلام دوست من من لوازم آرایشی میخوام به صورت عمده برام میتونی جور کنی .آدرس سایت لطفا |