شروع کار تجارت با دو میلیون تومان - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: کسب در آمد در ایران و دنیا (/forumdisplay.php?fid=1) +--- انجمن: روش های رایگان شروع کسب و کار شخصی (/forumdisplay.php?fid=32) +--- موضوع: شروع کار تجارت با دو میلیون تومان (/showthread.php?tid=13543) |
شروع کار تجارت با دو میلیون تومان - mazyar123 - 06-22-2015 02:32 PM سلام و عرض خسته نباشید امیدوارم که روزه هاتون مورد قبول واقع بشه من یه دو تومان دستم اومده و واقعا دیگه نمیدونم چه کاری باهاش بکنم میدونم کمه ولی بلاخره باید یه کاریش بکنم . نمیشه که الکی خرجش کنم بره . توی سایت alixpress یا alibaba اجناس باحال و جالبی هست . به نظر شما ارزش داره مثلا 100 تا فلش وارد کنم و بفروشم ، بعدش دوباره و دوباره و... RE: شروع کار تجارت با دو میلیون تومان - حامد یزدی - 06-22-2015 04:38 PM (06-22-2015 02:32 PM)mazyar123 نوشته شده توسط: سلام و عرض خسته نباشید سلام میشه توضیح بدی چطوری وارد میکنی ؟ RE: شروع کار تجارت با دو میلیون تومان - bazarganbnd - 06-23-2015 01:42 AM سلام از علی بابا فلش نخر سال 89 من حدود 1000 عدد فلش خرید همش مشکل دار بودن و کلی ضرر کردم شکل زیبایی دارن ولی خوب کار نمی کنن RE: شروع کار تجارت با دو میلیون تومان - reza.rs - 06-23-2015 11:23 AM به نظرم ببين به چي علاقه داري . اون دو تومن رو البته کمتر مثلا پونصدشو بده و اون صنعتو ياد بگير در حد فول بعد شروع کن با يک و نيم ديگه تبليغ کن واسه خودت و سفارش بگير. اولش شايد بدي کس ديگه برات انجام بده. من کسي مي شناسم که مي گفت دو سال اول کارم پولمو خوردن و طول کشيد تا حرفه اي شم ولي الان بعد پنج سال پول خيلي خوبي درمياره |