میشه به فروشنده اعتماد کرد؟ - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: مشاوره با اساتید (/forumdisplay.php?fid=127) +--- موضوع: میشه به فروشنده اعتماد کرد؟ (/showthread.php?tid=13538) |
میشه به فروشنده اعتماد کرد؟ - melisa20 - 06-21-2015 03:37 PM باسلام . من تازه با این سایت آشنا شدم خیلی خوشحالم که تو جمع شما هستم... ![]() من و شوهرم قصد داشتیم یه بوتیک تو شهرستان باز کنیم ولی چون خودمون ساکن تهران هستیم باید یه فروشنده بذاریم تو مغازه ولی همه میگن که فروشنده دلسوزانه برای شما کار نمیکنه . براش مهم نیست که جنس شما فروش بره یا نه ! باید خودت بالا سر کار باشی و از این حرفا... من پیشنهاد دادم پورسانتیش کنیم که فروشنده تشویق بشه بیشتر بفروشه ولی بازم زیاد استقبال نشد میگن بازار چند وقته خیلی کساده شما هم که تازه میخواین جا باز کنین با یه فروشنده خیلی ریسکه.... اینم بگم سرمایه ما خیلی کمه ...توی تهران نمی تونیم مغازه اجاره کنیم که خودم بالاسر کار باشم... حالا به نظر شما باید چکار کنیم؟ ![]() RE: میشه به فروشنده اعتماد کرد؟ - هورداد - 06-21-2015 05:44 PM یه سال بخور نون و تره یه عمر بخور نون و کره. فردی رو میشناسم ساکن تهران که یکسال توی اندیشه توی مغازه اش زندگی کرد و بعد از جا افتادن کسب و کارش الان یه دوربین گذاشته توی مغازه و پورسانتی با فروشنده کار میکنه و هر هفته یکبار فیلم ها رو چک میکنه... به نظر من اگر به این کار علاقه دارید یک سال زندگی در مغازه زیاد هم سخت نیست... RE: میشه به فروشنده اعتماد کرد؟ - melisa20 - 06-22-2015 03:13 PM ممنون از پیشنهاد خوبتون... ![]() فکر میکنم حق باشماست ... اول باید بتونم اونجا جا بیفتم بعد مغازه رو بدم به فروشنده... من شوهرم توی تهران کارمنده... امکانش نیست همراه من بیان... ولی خب باید از یه جا شروع کنم... دوربین هم پیشنهاد خوبیه ... دعا کنین همه چی درست بشه.. بازم ممنون ![]() RE: میشه به فروشنده اعتماد کرد؟ - melisa20 - 06-22-2015 04:08 PM راستی در مورد حقوق دادن به فروشنده پیشنهادتون چیه؟ توی شهر ما یه فروشنده لباس بطور میانگین 300 هزار تومن ماهیانه دریافت میکنه... به نظر شما حقوق فروشنده رو چطور محاسبه کنم ؟ یه حقوق ثابت + پورسانت حقوق کم با پورسانت زیاد؟ چند درصد پور سانت؟ در کل چکارایی میشه انجام داد تا فروشنده تشویق بشه به فروش بیشتر؟ RE: میشه به فروشنده اعتماد کرد؟ - حامد یزدی - 06-22-2015 09:23 PM (06-22-2015 04:08 PM)melisa20 نوشته شده توسط: راستی در مورد حقوق دادن به فروشنده پیشنهادتون چیه؟ بر اساس میانگین درآمدت یه حقوق خوب بهش بده هرچی فروشنده راضی باشه مشتری رو بیشتر جذب میکنه میتونی بهش بگی فروش بیشتر حقوق بیشتر بهش میدی |