سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
نیاز به خرید خشکبار درجه یک با قیمت مناسب به یزد - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: کسب در آمد در ایران و دنیا (/forumdisplay.php?fid=1)
+--- انجمن: راه های کسب درآمد در ایران (/forumdisplay.php?fid=2)
+--- موضوع: نیاز به خرید خشکبار درجه یک با قیمت مناسب به یزد (/showthread.php?tid=13524)

نیاز به خرید خشکبار درجه یک با قیمت مناسب به یزد - حامد یزدی - 06-19-2015 10:06 AM

سلام
دوستانی که تو زمینه خشکبار فعالیت دارن تو این پست فعالیت داشته باشن
به دنبال تهیه خشکبار مرغوب (انجیرخشک برگ زردآلود شفتالو و....) واسه شهرمون هستم
ممنون میشم دوستانی که فعالیت جدی تو این زمینه دارن قیمت عمده محصولات شهرشون رو بیان کنن

10_004

RE: نیاز به خرید خشکبار درجه یک با قیمت مناسب به یزد - Navid kalate - 07-06-2015 09:59 PM

(06-19-2015 10:06 AM)حامد یزدی نوشته شده توسط:  سلام
ممنون میشم دوستانی که فعالیت جدی تو این زمینه دارن قیمت عمده محصولات شهرشون رو بیان کنن

10_004
سلام یکی از دوستان بنده در کار تولیدات کارگاهی میوه خشک در شهر شاهرود است و بنده میتونم براتون به صورت عمده تهیه کنم در صورت تمایل ایمیل یا شماره تماس خودتونو در همین صفحه بزارید .

RE: نیاز به خرید خشکبار درجه یک با قیمت مناسب به یزد - حامد یزدی - 07-06-2015 11:36 PM

(07-06-2015 09:59 PM)Navid kalate نوشته شده توسط:  
(06-19-2015 10:06 AM)حامد یزدی نوشته شده توسط:  سلام

10_004
سلام یکی از دوستان بنده در کار تولیدات کارگاهی میوه خشک در شهر شاهرود است و بنده میتونم براتون به صورت عمده تهیه کنم در صورت تمایل ایمیل یا شماره تماس خودتونو در همین صفحه بزارید .

با تشکر از شما ارسال شد

RE: نیاز به خرید خشکبار درجه یک با قیمت مناسب به یزد - keavan - 07-07-2015 05:37 AM

سلام من روستامون اسمش خرقه تو خراسان شمالیه طرفای قوچان از توابع فاروج خشکبارش از نظر کیفیت تو فروج هم پیدا نمیشه خودمون با واسطه به تهران گردوشو فرستادیم به شمارم پیام بده تا بگم چی داریم با چه قیمتی باهم بیشتر صحبت کنیم09156246183