مشورت و راهنمایی برای شروع دو کسب و کار متفاوت در تهران با درآمد خوب - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: مشاوره با اساتید (/forumdisplay.php?fid=127) +--- موضوع: مشورت و راهنمایی برای شروع دو کسب و کار متفاوت در تهران با درآمد خوب (/showthread.php?tid=13486) |
مشورت و راهنمایی برای شروع دو کسب و کار متفاوت در تهران با درآمد خوب - nargesi72 - 06-11-2015 12:20 PM سلام دوستان عزیز.پدر من 100 میلیون تقریبا سرمایه داره و میخواد دو تا کسب و کار داشته باشه مثلا دو کار متفاوت هر کدوم با پنجاه میلیون یا یکی 60 و دیگری 40 میلیون فقط اینکه تخصصی تو زمینه ای نداره ساکن تهران هم هستیم ممنون میشم دوستان صاحب نظر من رو راهنمایی کنن. ![]() ![]() RE: مشورت و راهنمایی برای شروع دو کسب و کار متفاوت در تهران با درآمد خوب - سعید م - 06-12-2015 08:03 PM سلام..باید ببینید شرایط کاری که میخواهید چی میتونه باشه؟الان اکثر کسب و کارها خرابه وضع بازارشون..اوناییم که کارشون خوبه سرمایه به اندازه کافی دارند که نخوان با کسی کار کنند..من تو فکر یک استارت اپم..اگه مایل بودید باهم صحبت کنیمم |