سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
راه اندازی شرکت پخش - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105)
+--- انجمن: مشاوره با اساتید (/forumdisplay.php?fid=127)
+--- موضوع: راه اندازی شرکت پخش (/showthread.php?tid=13459)

صفحه ها: 1 2

راه اندازی شرکت پخش - saeed.5570 - 06-04-2015 08:29 AM

سلام خدمت تمام اساتید
واقعا از همه متشکرم .این سایت اینده منو کلا عوض کرد.من قصد داشتم یک کارگاه تولید قند شکسته راه بندازم که اقای محمدی فرمودن الان دیگه حداقل صد تومن سرمایه میخواد برای شروع.کار تولیدی دیگه ای به ذهنم نرسید .الان تصمیم گرفتم برم توی کار پخش یک تک جنس.مثلا همون قند شکسته .خودم دوسال بازاریاب شرکت زشک بودم.به وضوح دیدم تک جنس کار کردن سود و درامد بیشتری داره.میخواستم بپرسم بنظرتون برای اینکه با حداقل قیمت بتونم بفروشم باید چکار کنم؟حداقل کارخونه چقد جنس میده؟نظر خودم اینه کلا از عمده قروش نخرم تا با یک سود مثلا 3 درصدی قیمتم همیشه از شرکت پخشایی که چندین محصول دارن کمتر بدم قیمتو.همچنین در نظر دارم یک بازاریابی نوین رو پیش بگیرم که مجبور به استخدام بازایاب نشم.مثل روزنامه پنل اس ام اس و ....اگه لطف کنین راهنمایی کنین ممنون میشم
10_004

RE: راه اندازی شرکت پخش - sorin - 06-04-2015 08:53 AM

سلام دوستم برای اینکه بتونی با حداقل قیمت بفروشی باید با حداقل قیمتم بخری یعنی از کارخونه
حداقل خرید از کارخونم بستگی به جنست داره که چی باشه
همه کارخونه ای هم تحویل درب کارخونه نداره و شما باید از نمایندگیش بگیری مثل برند های معروف
بعد بستگی به اینکه مارک بفروشی یا نه سودت متغیره یعنی مارک سودش کم تر از بیمارکه ولی چون برند فروشش بهتره یعنی ریسکش کم تره

RE: راه اندازی شرکت پخش - saeed.5570 - 06-04-2015 09:08 AM

راستش بیشتر مد نظرم روی این بود که مثلا قند باکیفیت و قیمت مناسب یک کارخونه ناشناخته مثل مهاراد رو بیارمو در نهایت به قیمت مناسب توزیع کنم.اصولا این کار جواب میده؟

RE: راه اندازی شرکت پخش - saeed.5570 - 06-04-2015 09:59 AM

راستی در مورد پخش پلاستیک دسته دار هم دوستان نظرشونو بگن واقعا به آینده من کمک بزرگی کردن

RE: راه اندازی شرکت پخش - saeed.5570 - 06-05-2015 09:22 AM

دوستان برای 2 مورد بالا نظری ندارن؟

RE: راه اندازی شرکت پخش - tondar12 - 06-05-2015 10:33 AM

پلاستیک هم بد نیست! نیاز روزانه مغازه دار هم هست! اما باید بررسی کنی کسه دیگه ای هم پخش می کنه یا نه؟!

RE: راه اندازی شرکت پخش - saeed.5570 - 06-05-2015 11:04 AM

شاید باشه .ولی خیلی کمن.من با کارخونه صحبت کردم حداقل 300 کیلو بخوام میده

RE: راه اندازی شرکت پخش - top-banner - 06-05-2015 01:44 PM

اگه کیفت قندش خوبه ، و قیمتش هم با توجه به اینکه برند نیست مناسبه یعنی حتما از بقیه خیلی پایین تره کار توزیع قند خوبه " فقط مورد قیمت و کیفیت رو حتما باید از مغازه دار های مختلف جویا شی قبل از اینکه جنسی خریداری کنی"
---------
پلاستیک فروشی هم سود بسیاری داره ، من خودم کار کردم ولی تک فروشی اصلا سودی خوبی نداره ، چون که اکثر پلاستیک فروش ها دارنش ، با تیراژ بیشتر ، تنوع بیشتر و مسلما قیمت کمتر ....
موفق باشی

RE: راه اندازی شرکت پخش - saeed.5570 - 06-05-2015 03:05 PM

یعنی برای پلاستیک اگه حداقل 500 تومن کمتر از پلاستیک فروش برسونم دست مغازه داز اون وقت مغازه دار راغب نمیشه از من درب مغازش به قیمت کمتر تهیه کنه؟

RE: راه اندازی شرکت پخش - top-banner - 06-05-2015 04:52 PM

(06-05-2015 03:05 PM)saeed.5570 نوشته شده توسط:  یعنی برای پلاستیک اگه حداقل 500 تومن کمتر از پلاستیک فروش برسونم دست مغازه داز اون وقت مغازه دار راغب نمیشه از من درب مغازش به قیمت کمتر تهیه کنه؟

1-بستگی به بازار که توش هستین داره 2-گفتم اینکه تنوع بالا داشته باشین

ولی باز هم کار پر ریسکیه ، البته میتونی امتحان کنی اگه سرمایه زیادی نمیخواد همون 300 کیلو

ولی در رابطه با پلاستیک اگه ببینی خریدار خوبی داره ، میتونی دستگاه چاپ بخری و چاپ پلاستیک داشته باشی که صد در صد سود خیلی بیشتری داره