]چه کسب وکاری راه اندازی کنم - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: ما شروع کردیم! شما چطور؟ (/forumdisplay.php?fid=125) +--- موضوع: ]چه کسب وکاری راه اندازی کنم (/showthread.php?tid=13413) |
]چه کسب وکاری راه اندازی کنم - امیرعرشیا - 05-27-2015 08:14 PM با سلام من حدود 50 میلیون پول دارم میخواستم یه کسب وکار راه اندازی کنم ولی نمی دانم چه کاری لطفا راهمایی کنید در ضمن من حدود 2 سال پیش تو کار عروسک پولیش وارد شدم و عروسک از کارگاهها میخریدم و جاهای دیگر میفروختم ولی به از یکسال سود زیادی عایدم نشد RE: ]چه کسب وکاری راه اندازی کنم - hardware.green - 05-27-2015 09:16 PM سلام شما ببینید اول به چه کارایی علاقه دارید تا دوسستان بتونن راهنماییتون کنن در ضمن برای سوددهی هر کاری باید صب داشته باشی شما که یکسال زحمت کشیدی باید ادامه میدادی درامدت خوب میشد RE: ]چه کسب وکاری راه اندازی کنم - dariush111 - 06-20-2015 10:05 AM با سلام. محل فعالیت در راه اندازی یه فعالیت جدید بسیار مهم است. لطفا بفرمایید در کدام شهر و چجور محیطی قصد فعالیت دارید. |