سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
نیاز به یک سرمایه گزار صادق و قدرتمند برای تسخیر بازار کفش - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105)
+--- انجمن: مشاوره با اساتید (/forumdisplay.php?fid=127)
+--- موضوع: نیاز به یک سرمایه گزار صادق و قدرتمند برای تسخیر بازار کفش (/showthread.php?tid=13386)

صفحه ها: 1 2

نیاز به یک سرمایه گزار صادق و قدرتمند برای تسخیر بازار کفش - مصطفی رحمتی - 05-22-2015 01:42 AM

سلام
یه طرح دارم که میتونه کاملا،تکرار می کنم کاملا بازار کفش رو قبضه کنه و بدلیل قیمت بسیار پایین برای مصرف کننده و اعتیاد آوری بی نهایت مصرف کننده به این طرح با صراحت تمام می گویم طرحم نه تنها در سطح ایران بلکه در سطح کل دنیا است و بازار کفش در سطح دنیا رو میتونه به دست خودش بگیره و من کاملا به حرفی که میزنم باور دارم!!و ایمان دارم که بهترین در کل دنیا است!!

RE: نیاز به یک سرمایه گزار صادق و قدرتمند برای تسخیر بازار کفش - mehdi53gh - 05-22-2015 11:39 AM

یه توضیحی ...تعریفی

RE: نیاز به یک سرمایه گزار صادق و قدرتمند برای تسخیر بازار کفش - seyed mehdi hashemi tayeb - 05-22-2015 12:27 PM

یه توضیح کلی از طرح
لطفا

RE: نیاز به یک سرمایه گزار صادق و قدرتمند برای تسخیر بازار کفش - مصطفی رحمتی - 05-22-2015 12:51 PM

سلام
سرمایه ای که شما برایتان مقدور است چقدر است؟؟
بدلیل اینکه می ترسم طرحم لو برود اول این مساءل را روشن کنید بعد با هم قرار حضوری می گذاریم و انشاءالله به توافق نهایی می رسیم!و همه چیز را برایتان روشن خواهم کرد!

RE: نیاز به یک سرمایه گزار صادق و قدرتمند برای تسخیر بازار کفش - secret62 - 05-22-2015 06:30 PM

سلام آقا مصطفی
200 ت برا ایده ات کافیه

RE: نیاز به یک سرمایه گزار صادق و قدرتمند برای تسخیر بازار کفش - sinior - 05-23-2015 10:12 AM

خوب باید حداقل یه کلیانی از طرح بگید

تا سرمایه گذار جذب کنید

RE: نیاز به یک سرمایه گزار صادق و قدرتمند برای تسخیر بازار کفش - afvan - 08-09-2015 06:45 AM

سلام. میتونید بگید چقدر سرمایه لازم دارید برای راه اندازی این کسب و کار؟

RE: نیاز به یک سرمایه گزار صادق و قدرتمند برای تسخیر بازار کفش - Danial_Javadi - 08-09-2015 02:04 PM

سلام
بهترین در دنیا>؟؟؟
باورش مسلما برای اعضا سخته.
لطفا جوری توضیحات بدید که طرح تون لو نره!

RE: نیاز به یک سرمایه گزار صادق و قدرتمند برای تسخیر بازار کفش - mehran121 - 08-09-2015 04:35 PM

دوست گرامی تا توضیح ندید که چه کاری می کنید چطور ما سرمایه گذاری کنیم
توضیح بدید به صورت جزئی

RE: نیاز به یک سرمایه گزار صادق و قدرتمند برای تسخیر بازار کفش - potentate - 11-12-2015 01:58 AM

(05-22-2015 01:42 AM)مصطفی رحمتی نوشته شده توسط:  سلام
یه طرح دارم که میتونه کاملا،تکرار می کنم کاملا بازار کفش رو قبضه کنه و بدلیل قیمت بسیار پایین برای مصرف کننده و اعتیاد آوری بی نهایت مصرف کننده به این طرح با صراحت تمام می گویم طرحم نه تنها در سطح ایران بلکه در سطح کل دنیا است و بازار کفش در سطح دنیا رو میتونه به دست خودش بگیره و من کاملا به حرفی که میزنم باور دارم!!و ایمان دارم که بهترین در کل دنیا است!!

سلام. طرحتون چی هست؟ دارم دنبال یه ایده ی خوب برای تولیدی میگردم. 1-5 میلیارد کافیه؟ پیغام بگذارید. ممنون
09367239391