ایده صبحانه در محل کار - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش میلیاردرها (/forumdisplay.php?fid=107) +--- انجمن: دوره دو برابر کردن پول (/forumdisplay.php?fid=156) +---- انجمن: مسابقه دو برابر کردن پول (/forumdisplay.php?fid=157) +---- موضوع: ایده صبحانه در محل کار (/showthread.php?tid=13357) |
ایده صبحانه در محل کار - masoud_r - 05-15-2015 09:47 PM میخام وعده غدایی صبحانه (در اصطلاح ساعت دهی) رو در سطح شهر بین راننده تاکسی ها ، مغازه دار ها(کاسبان) پخش کنم. مثلا لقمه نونی درست کنم و در بسته بندی قرار بدم و با قیمت مثلا 1000 تومن یا 2000 تومن بفروشم.(حالا قیمتش بعد از تهیه بسته تعیین میشه)!!!! اگه سود هرکدوم 1000 تومن بشه--روزی هم 100 تا بفروشم میشه روزی 100.000 تومن. لطفا نظراتتون رو بگین. ممنون! ............................................ ناشنوا باش وقتی همه از محال بودن آرزوهایت سخن می گویند RE: ایده صبحانه در محل کار - sorin - 05-15-2015 09:56 PM اگه بتونین به ناهار تغییر بدین بهتره چون اکثرا بعضیاشون صبحانه در خانه مخورند و ثانیا حاشیه سودش بالا میره چون فرض کن تو اگه یه اویه رو هم دو تومن بدی که بیش تره یا هر چی خونتون واسه خودتون .بیشتر بپز بیار بفروش هم هزینه هات پایین میاد هم غذایی مثل برنج با کیفیت خونگی و قیمت پایین تر از تهیه غذا مشتری جذب میکنه البته صبحانه یا ناهار بودنش بستگی به نحقیقات و دانش خودت از موقعیتت داره RE: ایده صبحانه در محل کار - masoud_r - 05-16-2015 02:04 PM دوستان منتظر پیشنهاداتون هستما... sorin عزیز ممنون منظور از صبحانه وعده غدایی ساعت 10 صبح هستش (ساعتی که واقعا گرسنگی به همه فشار خواهد آورد) ..................................................... ناشنوا باش وقتی همه از محال بودن آرزوهایت سخن می گویند RE: ایده صبحانه در محل کار - masoud_r - 05-16-2015 02:06 PM (05-15-2015 09:56 PM)sorin نوشته شده توسط: اگه بتونین به ناهار تغییر بدین بهتره چون اکثرا بعضیاشون صبحانه در خانه مخورند و ثانیا حاشیه سودش بالا میره چون فرض کن تو اگه یه اویه رو هم دو تومن بدی که بیش تره یا هر چی خونتون واسه خودتون .بیشتر بپز بیار بفروش هم هزینه هات پایین میاد هم غذایی مثل برنج با کیفیت خونگی و قیمت پایین تر از تهیه غذا مشتری جذب میکنه البته صبحانه یا ناهار بودنش بستگی به نحقیقات و دانش خودت از موقعیتت داره ناهار رو هم که شما فرمودین نمیشه (نه اینکه نشه) آخه بیشتر مردها (شغل آزادیها) برای ناهار و استراحت به خونه هاشون میرن. ............................... ناشنوا باش وقتی همه از محال بودن آرزوهایت سخن می گویند RE: ایده صبحانه در محل کار - sorin - 05-16-2015 09:35 PM خب اگه منظورتون چاشتونه است فکر جالبی است این لقمه غذایی اگه کوچیک باشع و در عین حال مقوی خیلی خوب میشه مثلا شما میخاید چی چی درونش قراربدید؟ خرما میتونه گزینه خوبی باشه RE: ایده صبحانه در محل کار - masoud_r - 05-20-2015 12:00 AM (05-16-2015 09:35 PM)sorin نوشته شده توسط: خب اگه منظورتون چاشتونه است فکر جالبی است این لقمه غذایی اگه کوچیک باشع و در عین حال مقوی خیلی خوب میشه مثلا شما میخاید چی چی درونش قراربدید؟ خرما میتونه گزینه خوبی باشه من تو فکر نون و پنیر و سبزی بودم. نون و خرما هم خیلی جالبه.(فقط باید حساب کرد که بصرفه میشه یا نه؟؟؟) آخه به راننده ها اگر هم بیشتر از هزار تومن قیمت بگی احتمال خریدنشون میاد پایین. RE: ایده صبحانه در محل کار - masoud_r - 05-20-2015 12:05 AM البته یه موضوعی هست اینه که ... برفرض کار هم گرفت و روزی هم مثلا 100 عدد بسته غذایی فروخته شد و فرضا هم سود 50 هزار تومنی هم نصیب شخص شد. حالا این روال هم ادامه پیدا کنه... به نظر شما میتونه مداوم باشه؟؟؟؟ میتونه به عنوان کارآفرینی تلقی بشه؟؟؟ آیا میشه سرمایه ی یک میلیاردی بدست آورد؟؟؟ RE: ایده صبحانه در محل کار - gh1357 - 06-13-2015 03:08 PM سلام من می خواستم اگر کسی در زمینه توزیع صبحانه در ادارات و مدارس تجربه ای داره یک پیغام خصوصی بده تا در این زمینه با هم مشورت کنیم.ممنون از شما و همیشه پیروز باشید.ایمیل من |