بسته بندی ادویه جات و برنج در منزل - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: کارهای عملی اعضا برای کسب درآمد (/forumdisplay.php?fid=48) +---- انجمن: ایده ها (/forumdisplay.php?fid=57) +---- موضوع: بسته بندی ادویه جات و برنج در منزل (/showthread.php?tid=13340) |
بسته بندی ادویه جات و برنج در منزل - Amir993 - 05-13-2015 04:45 PM سلام اساتید و دوستان عزیزم. به نظرتون این امکان وجود داره که ادویه جات و برنج رو در منزل بسته بندی کرد و به سوپرمارکت ها فروخت؟بیشتر ترس از بهداشت دارم!! در خصوص برنج فکر میکنم مشکلی نباشه،چون بارها دیدم که سوپرمارکتها برنج رو توی کیسه های کوچیک نخی میفروشند. RE: بسته بندی ادویه جات و برنج در منزل - abolfazl_qn - 06-11-2025 01:56 PM سلام و عرض ادب. درباره سبزی رو من اطلاعات کافی ندارم. ولی درباره برنج میتونم نظر خودم رو بدم. صرف بسته بندی برنج، هیچ کاری نداره! صرفا یه کیسه میخرن و هر مقداری که مشتری بخواد، داخلش برنج میریزن. یا اینکه 10 کیلو و 5 کیلو و بعضا هم 20 کیلو آماده میکنن. ولی اگه منظورتون از بسته بندی، چاپ طرح روی کیسه برنج هم هستش، این میتونه خوب باشه که باز هم چالش برای شما میتونه زیاد باشه. البته که اگه اگه کیفیت و قیمت مناسبی رو ارائه بدین، قطعا میتونین مشتری پیدا کنین. مخصوصا که اگه آنلاین فعالیت کنین که قطعا میتونین از برنج فروشی های سراسر ایران و حتی اونهایی که فروشگاه آنلاین هستن هم مشتریان زیادی رو پیدا کنین. |