ایده نو - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: کارهای عملی اعضا برای کسب درآمد (/forumdisplay.php?fid=48) +---- انجمن: ایده ها (/forumdisplay.php?fid=57) +---- موضوع: ایده نو (/showthread.php?tid=13320) |
ایده نو - mar yam - 05-09-2015 03:44 PM یه سری ایده دارم که مختص قشم یعنی اینجا خوب ج میده یکی هست بشه باش راجع بهش حرف زد RE: ایده نو - habib tousi - 05-09-2015 04:00 PM اگه مختص قشم باشه ک فکر نکنم عضوهای زیادی از ساکنین قشم داشته باشیم اما شما بفرمایید،دوستان بتونند کمک تون میکنند RE: ایده نو - mar yam - 05-09-2015 05:16 PM ببینین اینجا به تعداد هر خونه یا بیشتر چاه اب داریم یعنی بجز خود قشم هر خونه از اب چاه استفاده میکنه اگه بشه یه مجوز گرفت که اب این چاها رو در قبال مبلغی بطور ماهیانه یا کلا دوره ای ازمایش کرد و در صورت مشکل پاکسازی خودش یه کار بکر البته من نمیدونم کجا باس رفت خودم صنایع غذایی خوندم ازمایش سر در میارم بقیه رو نمیدونم چیکار کنم RE: ایده نو - bazarganbnd - 05-09-2015 08:19 PM فكر نكنم جواب بده شايد هم جواب بده ولي فكر كنم بايد بريد صنايع و معادن براي دريافت مجوز RE: ایده نو - mar yam - 05-09-2015 11:46 PM منظورم بیشتر یه ازمایشگاه خصوصییه ولی فقط در مورد اب با یه سری نیروی کار اگه دوستان کمک کنن بازم همفکری کنن ممنون میشم RE: ایده نو - poryaghoobi - 06-17-2015 08:39 AM سلام فکر جالبی است اما باید دید تا چه حد نیاز است و ایا ساکنین این نیاز را میدانند یا نه ؟ باید تحقیق کنید و طرح تجاریش بنویسید |