بازدید از نمایشگاه کتاب اردیبهشت 94 - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: جلسات حضوری و آنلاین اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=30) +---- انجمن: نمایشگاه ها (/forumdisplay.php?fid=140) +---- موضوع: بازدید از نمایشگاه کتاب اردیبهشت 94 (/showthread.php?tid=13307) |
بازدید از نمایشگاه کتاب اردیبهشت 94 - MARYAR - 05-06-2015 10:25 PM سلام دوستان همونطور که در جریانید از امروز 16 اردیبهست نمایشگاه کتاب در مصلی تهران افتتاح میشه و تا 26 هم ادامه داره ما طبق روال هر سال دو دیدار در نمایشگاه خواهیم داشت. یکی از بازدیدها روز 5شنبه برای دوستانی که وسط هفته نمیتونن بیان 5شنبه 24 اردیبهشت ساعت 2 ظهر درب اصلی شبستان مشتاق دیدار دوستان هستیم RE: بازدید از نمایشگاه کتاب اردیبهشت 94 - maral 777 - 05-06-2015 11:56 PM ای بابا یه هفته است من هر روز میام اینجا چک می کنم ببینم کی میرین نمایشگاه بیام ببینمتون حالا افتاد پنجشنبه که من نمی تونم بیااااااااااام :-(((((((((( کلینیکم:-((((((( خوش بگذره :-) |