سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
بیکارم و دنبال کار هستم . اگه میتونید کمک کنید. - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: کسب در آمد در ایران و دنیا (/forumdisplay.php?fid=1)
+--- انجمن: راه های کسب درآمد در ایران (/forumdisplay.php?fid=2)
+---- انجمن: کسب و کار در ایران (/forumdisplay.php?fid=55)
+---- موضوع: بیکارم و دنبال کار هستم . اگه میتونید کمک کنید. (/showthread.php?tid=13295)

بیکارم و دنبال کار هستم . اگه میتونید کمک کنید. - aks - 05-05-2015 04:42 AM

سلام . من مدتی هست که بیکار شدم .قبلا توی کافی نت کار میکردم ولی الان بدلیل تغییر کاربری بیکار شدم .
فوق دیپلم ساختمان دارم و بچه شهرستانم. توی شهر زیاد گشتم دنبال کار ولی چون شهر ما کوچکه کار نیست.
شهرهای بزرگ هم مثل تهران اونقدری پول ندارم که بیام بگردم دنبال کار ایا پیدا شد ایا نشد. شب کجا بمونم.
برای همین این تاپیک رو زدم تا اگه کسی کاری سراغ داشته باشه با جای خواب بهم خبر بده بیام یه راست برم سر کار. هرکاری باشه .
بچه ها من نیاز شدید دارم به کار. پدرم یک پاش ناقص و نمیتونه کار کنه و خودمون هم مستاجریم.
یا علی .

خواهشا مدیران قفل نکنن .شاید یکی پیدا شد کمک کرد

RE: بیکارم و دنبال کار هستم . اگه میتونید کمک کنید. - kochiloo - 05-05-2015 06:22 AM

(05-05-2015 04:42 AM)aks نوشته شده توسط:  سلام . من مدتی هست که بیکار شدم .قبلا توی کافی نت کار میکردم ولی الان بدلیل تغییر کاربری بیکار شدم .
فوق دیپلم ساختمان دارم و بچه شهرستانم. توی شهر زیاد گشتم دنبال کار ولی چون شهر ما کوچکه کار نیست.
شهرهای بزرگ هم مثل تهران اونقدری پول ندارم که بیام بگردم دنبال کار ایا پیدا شد ایا نشد. شب کجا بمونم.
برای همین این تاپیک رو زدم تا اگه کسی کاری سراغ داشته باشه با جای خواب بهم خبر بده بیام یه راست برم سر کار. هرکاری باشه .
بچه ها من نیاز شدید دارم به کار. پدرم یک پاش ناقص و نمیتونه کار کنه و خودمون هم مستاجریم.
یا علی .

خواهشا مدیران قفل نکنن .شاید یکی پیدا شد کمک کرد

سلام دوست گرامی
خیلی از هموطنان وضعیت زندگی به مراتب سخت تر و سنگین تر از شما دارند، هیچگاه فکر نکن آخرین حد سختیها نصیبت شده!
اگر هر کدام بخواهند مشکلات و نیازمند شغل یافتن رو تاپیک باز کنند،این انجمن تغییر مسیر میده و میشه موسسه ی کاریابی!
یه روزنامه همشهری با اون نیازمندیهای بلند بالایی که داره،بهتر میتونه کمکتون کنه و گزینه های بیشتری
با جای خواب و شرایط شغلی بیشتری پیشنهاد میده.
زمانی که نه ایده ای و یا نه سرمایه و زمین یا خودرویی داشته باشه،تنها راه حل ،کار کردن برای دیگران هست.
برای شغل بعدیتون که خواستید انتخاب کنید، سعی کنید کار و مسئولیتی رو بپذیرید که وقتی از اون شغل جدا شدی یا نخواستی اونجا کار کنی،بتونی برا خودت با تجربه و حرفه ای که فرا گرفتی به تنهایی کار کنی یا هنرت خریدار داشته باشه و با تجربه محسوب بشی.
اگه ویزیتوری و بازاریابی هم کار کرده بودی بهتر شرایط شغلی جدید میتونستی بیابی.
دوره های فنی و حرفه ای هزینه ای ندارند نسبت به ساعاتش و یه رشته الکترونیک یا صنعتی راه رو برات هموارتر میکرد.
گذشته ها گذشته، حتی کنار یه نجار هم اگه کار کنی،فردا میتونی درب و دکوراسیون رو طرح بدی و استادی کنی.
یکی از دوستان کافی نت کار میکرد و عاشق پرنده هم بود،از وبگردی رسید به وبلاگ و پرنده هاشو توی وبلاگش گذاشت برا فروش و باقی ماجرا که بینیاز از کار توی کافی نت شد. یعنی وقتش گرانبهاتر از زمان و درآمدش از کافی نت شد.

نوبهار است در آن کوش که خوشدل باشی
که بسی گل بدمد باز و تو در گل باشی
من نگویم که کنون با که نشین و چه بنوش
که تو خود دانی اگر زیرک و عاقل باشی.

پیروز و سربلند باشی