مشاوره و راهنمایی - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش اعضای سایت (/forumdisplay.php?fid=105) +--- انجمن: مشاوره با اساتید (/forumdisplay.php?fid=127) +--- موضوع: مشاوره و راهنمایی (/showthread.php?tid=13292) |
مشاوره و راهنمایی - کمال احمدی - 05-04-2015 10:37 AM سلام.من چند ماهی هست که مغازه باطری فروشی ماشینهای سبک راه اندازی کردم.ولی فروش و درامد خوبی ندارم.چکار کنم تا فروشم بالا بره؟خواهش میکنم راهنمایی کنید.من فوق لیسانس حقوق خصوصی هستم.[/font][/size] RE: مشاوره و راهنمایی - alireza.tle92 - 05-04-2015 04:28 PM سلام اگه نمایندگی یه برند معروف رو بگیرین خوبه, هم چنین میتونیدکنارش لوازم مربوط به برق ماشین,چراغ,کاسه چراغ, شمع و ... رو بیارین تبلیغات کافی هم داشته باشین. RE: مشاوره و راهنمایی - fekreabi - 05-08-2015 01:45 PM درود فراوان تبلیغات و بازاریابی مهمترین بخش هر کسب و کاری می باشد، اگر می خواهید فروش خودتون رو افزایش بدید حتما باید بودجه ای برای این کار اختصاص دهید، در دنیای بزرگ امروزی برای دیده شدن و شناخته شدن تبلیغات و بازاریابی کنید و برای حفظ مشتریان کالای با کیفیت ارائه کنید، اولین ابزار بازاریابی و تبلیغات برای شما کارت ویزیت مناسب می باشد، سعی کنید همیشه یک تعداد از اونها رو توی کیف پولتون داشته باشید و هر وقت سوار یک ماشین یا تاکسی میشید یکی از اونها رو به راننده بدید، از دوستان و آشنایان کمک بگیرید، یکی از موثرترین روش ها همکاری با تعمیرکارن و برقکاران ماشین هست، سعی کنید یک رابطه همکاری ایجاد کنید و برای یکدیگر مشتری بفرستید، هر کدام از شما می توانید در محل کارتان برای یکدیگر تبلیغات کنید، سعی کنید یک همکار تجاری پیدا کنید و هر چه تعداد این همکاران تجاری بیشتر باشد تجارت شما موفق تر خواهد شد، یک همکار تجاری مناسب دیگر می تواند یک لوازم یدکی فروش باشد. شاد ، موفق و پیروز باشید |