بازی کارخانه تبدیل ایده به ثروت - نسخه قابل چاپ +- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir) +-- انجمن: بخش میلیاردرها (/forumdisplay.php?fid=107) +--- انجمن: دوره دو برابر کردن پول (/forumdisplay.php?fid=156) +--- موضوع: بازی کارخانه تبدیل ایده به ثروت (/showthread.php?tid=13280) |
بازی کارخانه تبدیل ایده به ثروت - pesar368 - 05-02-2015 11:51 AM سلام به همه دوستان عزیزم در انجمن میلیاردرهای آینده ایران ![]() ![]() ثبت نام بازی کارخانه تبدیل ایده به ثروت رو شروع کردیم و می خوام یه توضیحاتی در مورد بازی بدم . ![]() برای من خیلی مهمه که شما نظرتون رو در مورد این بازی بگید و نقاط ضعف و قوت بازی رو مشخص کنید و اگر پیشنهادی برای بهتر شدن بازی دارید ، حتما بهم بگید . ایده ی اولیه بازی کارخانه تبدیل ایده به ثروت ، از بازی دو برابر کردن پول گرفته شده است . ![]() ما ایده های جدیدی به این بازی اضافه کردیم : 1- آموزشی های کارآفرینی قدم به قدم . (در هر مرحله) متناسب با اهداف تعیین شده . 2- مشخص کردن ساختار جدید برای بازی و طراحی یک روند جدید برای ورود به بازی . 3- گرفتن ایده هایی از استارتاپ ویکند . 4 - استفاده از متدولوژی مدیریت پروژه اسکرام . 5 - تمرین ذهنی برای اصول موفقیت (اصل تمرکز ، اصل هدف گذاری ، تعیین زمان برای هدف ، باور های ذهنی ، روحیه ، افزایش اعتماد به نفس برای شروع کار ، تقویت قدرت ریسک پذیری و ...) معرفی کامل دوره بازی آموزشی کارخانه تبدیل ایده به ثروت را با توضیحات کامل می توانید از اینجا دریافت کنید . لینک دانلود خواهشی که از شما دارم اینه که مطالب رو بخونید و حتما نظرتون رو بهم بگید . ![]() با تشکر RE: بازی کارخانه تبدیل ایده به ثروت - soshiant - 05-03-2015 12:02 AM الان تو تلگرام یه گروه داره اینکارو انجام میده اما خیلی فرق می کنه RE: بازی کارخانه تبدیل ایده به ثروت - pesar368 - 05-13-2015 09:38 PM با سلام و احترام خدمت دوستان و همراه عزیز از اینکه نظرتون رو در مورد بازی گفتید ، ممنونم . اون طوری که متوجه شدم من نتونستم در مورد بازی خوب توضیح بدم . ![]() بنابراین سعی کردم در چند پادکست ، این کار رو انجام بدم . در پادکست ارائه شده ، در مورد تاریخچه ، نحوه ی شکل گیری و ایده ی اولیه بازی کارخانه تبدیل ایده به ثروت صحبت کردم . پیشنهاد می کنم حتما گوش بدید . در پادکست بعدی در مورد مفاهیم موجود در بازی ، اهمیت بازی و اینکه چرا باید در بازی کارخانه تبدیل ایده به ثروت شرکت کنیم ، توضیح خواهم داد . از توجهتون سپاسگزارم ![]() دریافت http://bayanbox.ir/info/7434237340470831265/history-of-game RE: بازی کارخانه تبدیل ایده به ثروت - pesar368 - 05-25-2015 12:19 AM با سلام و احترام خدمت دوستان و همراه عزیز در پادکست ارائه شده ، در مورد مفاهیم موجود در بازی و اهمیت بازی بازی کارخانه تبدیل ایده به ثروت صحبت کردم . پیشنهاد می کنم حتما گوش بدید . در پادکست بعدی در مورد فرآیند بازی و جزئیات اتفاقاتی که در بازی خواهد افتاد توضیح خواهم داد . از توجهتون سپاسگزارم ![]() دریافت RE: بازی کارخانه تبدیل ایده به ثروت - آرمین - 12-06-2015 04:47 AM پس چرا فعال نشد بازی!؟؟!؟ |