سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران
ثبت نام تجاری جهت استفاده از ظرفیت خالی کارخانه جات - نسخه قابل چاپ

+- سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران (http://forum.unc-co.ir)
+-- انجمن: کارآفرین (/forumdisplay.php?fid=108)
+--- انجمن: برند(Brand) (/forumdisplay.php?fid=111)
+--- موضوع: ثبت نام تجاری جهت استفاده از ظرفیت خالی کارخانه جات (/showthread.php?tid=13263)

ثبت نام تجاری جهت استفاده از ظرفیت خالی کارخانه جات - canopus - 04-28-2015 11:43 PM

سلام
میخوام از ظرفیت خالی کارخانه ای برای تولید محصول با نام تجاری خودم و پروانه بهره برداری سفارش گیرنده استفاده کنم ولی نیاز به ثبت نام جاری دارد
در صورتی که من نه جواز تاسیس دارم نه پروانه بهره برداری به نام خودم
لطفا راهنمایی نمایید با این شرایط که گفتم چطوری نام تجاری ثبت کنم

RE: ثبت نام تجاری جهت استفاده از ظرفیت خالی کارخانه جات - canopus - 04-30-2015 06:45 PM

مشکل حل شد..........

RE: ثبت نام تجاری جهت استفاده از ظرفیت خالی کارخانه جات - Skp - 04-30-2015 06:59 PM

میشه راهنمایی کنید چطور حل شد ؟

RE: ثبت نام تجاری جهت استفاده از ظرفیت خالی کارخانه جات - rezaeee - 04-30-2015 08:20 PM

سلام
لطفا در مورد محصول و نحوه توافق و .... هم توضیح بدید شاید دوستان دیگر هم ایده بگیرند و اینطوری ظرفیت های خالی تولید کشورمون هم راه بیفته

RE: ثبت نام تجاری جهت استفاده از ظرفیت خالی کارخانه جات - canopus - 05-03-2015 06:51 PM

سلام
نوع محصول روغن های خوراکی
انعقاد قرارداد کارمزدی ( خرید و تحویل روغن خام در مخازن کارخانه و تحویل کالای ساخته شده در درب کارخانه )

RE: ثبت نام تجاری جهت استفاده از ظرفیت خالی کارخانه جات - canopus - 05-03-2015 07:00 PM

سفارش دهنده متقاضي با نام تجاري مورد نظرخود با پروانه ساخت و فرمولاسيون سفارش گيرنده مي باشد
مدارك مورد نياز:
1) درخواست كتبي مدير عامل شركت سفارش گيرنده
2) اصل پروانه ساخت معتبر سفارش گيرنده
3) ثبت نام نهايي در طبقه مورد نظر بنام سفارش دهنده
4) كپي برابر اصل قرارداد منعقد في مابين واحد سفارش دهنده و سفارش گيرنده كه نام تجاري (بند 3) ، شماره پروانه ساخت معتبر (بند 2) و نام محصولات مورد سفارش و مدت قرارداد در آن اشاره شده باشد.
تذكرات:
در كليه موارد «الفـ » و «ب» فرمول نهايي مطابق با ساخت درج شده بر روي بسته بندي مي باشد.
دراين مورد مسئوليت ايمني، مطابقت ويژگيهاي محصول نهايي با فرمولاسيون و استاندارد مربوطه، با كنترل آزمايشگاهي تعيين زمان ماندگاري محصول بر عهده مسئول فني سفارش گيرنده مي باشد.